Teknik Sorunlar ve Çözümleri|27.05.2012 17:00 Güncelleştirildi| T.C.K [İlk Mesajı Oku]

Sponsorlu Bağlantılar

nice_legend

nice_legend

Üye
tuş takımı oto kilitleme suresini 1 dakika yerine 59 saniye yap ışık zaman asimı ni da 59 saniyenin altında bir değer yap sorun yine çözülmezse daha iyi bilen birinin mesaj atmasını bekle :D

sonuç negatif :D

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Souç negatif değildir ışık zaman ışımını 30 yap kilidide 59 yap. 45.saniyede ekrana dokun. Olmuyorsa telefonu kullandırmıycak kadar büyük bir sorun değil.

nice_legend

nice_legend

Üye
Souç negatif değildir ışık zaman ışımını 30 yap kilidide 59 yap. 45.saniyede ekrana dokun. Olmuyorsa telefonu kullandırmıycak kadar büyük bir sorun değil.

sonuç negatif değildir ne demek yani arkadaşın dediği yöntemi denedim olmadı yönteme negatif dedim.ayrıca sorun sorundur telefonu kullandırmayacak ve kullandıracak diye bir kriter yok

nice_legend

nice_legend

Üye
fw siz n97 de denedim ama tuş kilitlenme suresini bulamadim onu ayarlayabiliyor muyuz ?
evet bu fw de ayarlanıyor zaten 50 saniye ayarlanmış.önceki tck da da bu sorun vardı benim telefonda heralde telefonla ilgili bişeydir neyse artık yapacak bişey yok :)

fhrettn

Üye
evet bu fw de ayarlanıyor zaten 59 saniye ayarlanmış.önceki tck da da bu sorun vardı benim telefonda heralde telefonla ilgili bişeydir neyse artık yapacak bişey yok :)

bir kaç yere baktım da c6 ve n97 de yazılım kaynakli olarak du kilitlenme süresinde aksaklık varmış fw ile düzeltilemiyor diyo doğru mü bilmiyorum ama orjinal halinde de ayarlanmiyor sanırım doğru yani onu ayarlıyamıyorsun

nice_legend

nice_legend

Üye
bir kaç yere baktım da c6 ve n97 de yazılım kaynakli olarak du kilitlenme süresinde aksaklık varmış fw ile düzeltilemiyor diyo doğru mü bilmiyorum ama orjinal halinde de ayarlanmiyor sanırım doğru yani onu ayarlıyamıyorsun
orijinalinde ayaralanmıyor evet.neyse dostum uğraştığın için saol :)

fhrettn

Üye
önemli değil kardeş

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Düzelmez diyorum nasıl düzelecek diyosun.

!HaYaLeT!

!HaYaLeT!

Üye
Kardeşim anlamanda problem mi var! Ben herhangi bi cfw görünümünü falan telefonumun şarj ömründen ileri görmüyorum. Ne yapmam gerektiği konusunda yardım arıyorum farkındaysan!

Hem ben Belle Beta 1 i yükleyince düzelir mi diye sordum sende öyle düzelmez dedin farklı yöntemler yok mu?
Bu mesajı iyi oku...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Kardeşim anlamanda problem mi var! Ben herhangi bi cfw görünümünü falan telefonumun şarj ömründen ileri görmüyorum. Ne yapmam gerektiği konusunda yardım arıyorum farkındaysan!

Hem ben Belle Beta 1 i yükleyince düzelir mi diye sordum sende öyle düzelmez dedin farklı yöntemler yok mu?
Bu mesajı iyi oku...

Beta 2'de ekran ışığı %90 olarak ayarlı, bunu düşürürsen pilden kazanç sağlayabilirsin :oke: Beta 3'te yama olarak pil modu da paylaşacağım. Üstelik bu pil modu Dünya'nın hiç bir yerinde olmayan mod olacak. Bu sayede gayet uzun ömürlü pil elde edeceksin :oke:

!HaYaLeT!

!HaYaLeT!

Üye
Forumda sizin gibi tatlı dilli arkadaşlara gerçekten ihtiyacımız var :oke:
Beta 3'ün çıkış tarihini öğrenebilir miyim :alkis

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Forumda sizin gibi tatlı dilli arkadaşlara gerçekten ihtiyacımız var :oke:
Beta 3'ün çıkış tarihini öğrenebilir miyim :alkis

Henüz belli değil :tşk: Önümüzdeki birkaç hafta içerisinde çıkabilir.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Moralim bozuktu kusura bakma :|

!HaYaLeT!

!HaYaLeT!

Üye
Moralim bozuktu kusura bakma :|

Biz bu konularda acemiyiz yardımınıza muhtacız arkadaşlar sizin olumsuz davranışlarınız kullanıcıları kırar gerçekten :dry:
Neyse önemli değil kardeşim :bye2:

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Anlayışlı olduğun için teşekkür ederim :sarıl:

!HaYaLeT!

!HaYaLeT!

Üye
Arkadaşlar telefonuma Belle Beta 2 yi flaşladıktan sonra telefon kendi kendine kapanıyo sonra açılıyo tekrar yardım edin neden böyle oldu acaba :hmmm

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Çok garip. Tekrar flaşla yanlış flaşlamış olabilirsin yada herhangi bi mod attınmı ?

!HaYaLeT!

!HaYaLeT!

Üye
Önce modluyu flaşlamıştım baktım böyle bi sorun var sonra orjinali flaşladım tekrar yine var :S

ve bu berbat bişey on dakikada bi kapatıyo düşman başına ya

Üst Alt