Teknik Sorunlar ve Çözümleri|27.05.2012 17:00 Güncelleştirildi| T.C.K [İlk Mesajı Oku]

Sponsorlu Bağlantılar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Tekrardan flaşla normal sürümü. Olması orjinal sürümü flaşla. Yine devam ediyorsa sorun telefonda demektir.

!HaYaLeT!

!HaYaLeT!

Üye
bide şey soracaktım navifrmden telefonum için dosyaları indirdim ama flaşlarken hata verdi açılmadı telefon neden olabilir?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Düşük sürüm indirmiş olabilirsin. İstersen TeamViewer ile yapalım ?

!HaYaLeT!

!HaYaLeT!

Üye
olur fakat daha önce hiç teamviewer kullanmadım ben

--

yada siz bana hangi sürümü indirmem gerektiğini söyleiyn

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Sorun değil. Bilgisayarda yüklümü ?

!HaYaLeT!

!HaYaLeT!

Üye
Yüklü değil ama evdeki internet limitli o yüzden pek teamviewer kullanmak istemiyorum.
Hangi sürümü indirmem gerektiği konusunda yardım edin siz bana olmaz mı :oke:

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi

Bunu indir program açılacak. İD ve şifreni bana özelden at. Şifren bağlantı kesilince değişecektir. Herkesede verme bela bulursun valla :D

!HaYaLeT!

!HaYaLeT!

Üye

Bunu indir program açılacak. İD ve şifreni bana özelden at. Şifren bağlantı kesilince değişecektir. Herkesede verme bela bulursun valla :D

tamam ama madem o kadar gizli özelden olmaz cep telefonu numaranı ver sen bana özelden mesaj olarak ataym :oke:

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
o kadarda gizli değil ama tamam :D

!HaYaLeT!

!HaYaLeT!

Üye
TELEFON TAMİRCİYE GİTTİ :off:

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Eee olacak o kadar. :)

ayasin

Üye
Arkadaşlar telefon donup kalıyordu bende flash atmak istedim herşeyi forumda yazıldığı gibi yaptım fakat işlem tamamlandı dedikten sonra telefon kapanıyor nokia yazısı geliyor ondan sonra beyaz ekran geliyor ve orda biraz bekledikten sonra kapanıyor telefon sürekli aynı şeyler oluyor.
http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...-dev-belle-calismasi-01-08-2012-a-541173.html
Bu konudaki dosyalarlada denedim fakat sonuç aynı orjinal dosyalarlada olmuyor lütfen yardım edin.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun nedir ? Herhangi bir mod attınmı NFE ile ?

ayasin

Üye
5800 yok mod filan atmadım daha önce yine düzenlenmiş bi fw yüklemiştim.

- - - Eklendi - - -

Şarja taktım şimdi açıldı bu seferde telefon açılması hatalı satıcınızla görüşün diyor.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Hmm. Teamviewer ile bakmamı istermisin ?

ayasin

Üye
Özel mesajla gerekli numaraları gönderdim.

necrokub1

necrokub1

Üye
Öncelikle iyi günler, tck v1 ultimate final kullanıyorum. Öncelikle emeklerinize sağlık, çok güzel bi cfw yapmışsınız. Yalnız gpSP programı kullanılırken tuşlara basıldığında ekranın kullanılamadığını farkettim. Bi çözümü varmı?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
T.C.K v2 Finali yüklemenizi tercih ederim. Birde bundan sonra deneyin.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Öncelikle iyi günler, tck v1 ultimate final kullanıyorum. Öncelikle emeklerinize sağlık, çok güzel bi cfw yapmışsınız. Yalnız gpSP programı kullanılırken tuşlara basıldığında ekranın kullanılamadığını farkettim. Bi çözümü varmı?

Programdan kaynaklıdır. CFW ile bağdaştıramadım.

necrokub1

necrokub1

Üye
aynı zamanda java programları ışığı arttırmaya çalışırken sıkıntı da oluyor. Telefon çalarken 10sn sonra çalmayı kesiyor. Bu arada kullandığım gpsp de java programları da orjinal haliyle kullandıklarımın aynısı, dosyası bile

Üst Alt