nice_legend
Üye
tuş takımı oto kilitleme suresini 1 dakika yerine 59 saniye yap ışık zaman asimı ni da 59 saniyenin altında bir değer yap sorun yine çözülmezse daha iyi bilen birinin mesaj atmasını bekle![]()
sonuç negatif

tuş takımı oto kilitleme suresini 1 dakika yerine 59 saniye yap ışık zaman asimı ni da 59 saniyenin altında bir değer yap sorun yine çözülmezse daha iyi bilen birinin mesaj atmasını bekle![]()

Souç negatif değildir ışık zaman ışımını 30 yap kilidide 59 yap. 45.saniyede ekrana dokun. Olmuyorsa telefonu kullandırmıycak kadar büyük bir sorun değil.
sonuç negatif![]()
evet bu fw de ayarlanıyor zaten 50 saniye ayarlanmış.önceki tck da da bu sorun vardı benim telefonda heralde telefonla ilgili bişeydir neyse artık yapacak bişey yokfw siz n97 de denedim ama tuş kilitlenme suresini bulamadim onu ayarlayabiliyor muyuz ?

evet bu fw de ayarlanıyor zaten 59 saniye ayarlanmış.önceki tck da da bu sorun vardı benim telefonda heralde telefonla ilgili bişeydir neyse artık yapacak bişey yok![]()
orijinalinde ayaralanmıyor evet.neyse dostum uğraştığın için saolbir kaç yere baktım da c6 ve n97 de yazılım kaynakli olarak du kilitlenme süresinde aksaklık varmış fw ile düzeltilemiyor diyo doğru mü bilmiyorum ama orjinal halinde de ayarlanmiyor sanırım doğru yani onu ayarlıyamıyorsun

duzelmez.
Kardeşim anlamanda problem mi var! Ben herhangi bi cfw görünümünü falan telefonumun şarj ömründen ileri görmüyorum. Ne yapmam gerektiği konusunda yardım arıyorum farkındaysan!
Hem ben Belle Beta 1 i yükleyince düzelir mi diye sordum sende öyle düzelmez dedin farklı yöntemler yok mu?
Bu mesajı iyi oku...
Beta 3'te yama olarak pil modu da paylaşacağım. Üstelik bu pil modu Dünya'nın hiç bir yerinde olmayan mod olacak. Bu sayede gayet uzun ömürlü pil elde edeceksin 
Forumda sizin gibi tatlı dilli arkadaşlara gerçekten ihtiyacımız var
Beta 3'ün çıkış tarihini öğrenebilir miyim![]()
Önümüzdeki birkaç hafta içerisinde çıkabilir.Moralim bozuktu kusura bakma![]()


