Teknik Sorunlar ve Çözümleri|27.05.2012 17:00 Güncelleştirildi| T.C.K [İlk Mesajı Oku]

Sponsorlu Bağlantılar

emreatasoy01

Üye

Senin telefon artık 51.6.002 olan sürümü kabul ettiğinden, şöyle bir yol izleyebilirsin:

Orjinal hackli indirmen tamamen tehlikeli (c6 tabanlı değilse). Sen T.C.K v1'in 5235 olan dosyalarını indir. Zaten 1 arşiv içinde rofs2 ve core hepsi var. Daha sonra 5230 dosyalarını indir. 5235 dosyalarının isimlerini aynen 5235 isimleriyle değiştir. Ya da sadece Rofs2 dosyasının ismini böyle değiştir.

Sonra 5235 dosyalarından Rofs2 hariç diğer dosyaları RM klasörüne at. Daha sonra ismini 5235 Rofs2 ismiyle değiştirdiğin 5230 Rofs2 dosyasını da RM klasörüne at. Sonra JAF'ı aç ve flaşla.

Telefonu böyle kullansam 5235 olarak. Herhangi bişeyde sorun çıkar mı ? Suan hackli 5235 i indirdim direk kurdum değiştirmeden. C6 tabanlıyımı kurayım yoksa normal orjinal hackli cfw yi mi ?

- - - Eklendi - - -

Orjinal Cfw ye. bu final paketinin yamalarını yüklesem çalışır mı uyumlu olur mu. mesela mandalın titreşimini kaldırma gibi tema efekleri gibi...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Telefonu böyle kullansam 5235 olarak. Herhangi bişeyde sorun çıkar mı ? Suan hackli 5235 i indirdim direk kurdum değiştirmeden. C6 tabanlıyımı kurayım yoksa normal orjinal hackli cfw yi mi ?

- - - Eklendi - - -

Orjinal Cfw ye. bu final paketinin yamalarını yüklesem çalışır mı uyumlu olur mu. mesela mandalın titreşimini kaldırma gibi tema efekleri gibi...

5235 olarak kullanabilirsin.

Orjinal'e her mod uymaz.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Amma sorun çıkmış ha :D

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Eeee napalım. Öyle gerekti. Neyse şimdi çıkan sorunlara cevap vermem gerekmez siz vermişsiniz zaten verecek kadar :D

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Mesaj'a bak. :angry: :ehe

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Neye zorla girdim ? Tester olma amacım yokduki. :D Değilimde zaten Ar-Ge gibi bişey oldum.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
haa şu konu. ee şey evet biraaz öyle oldu :D

!HaYaLeT!

!HaYaLeT!

Üye
5800 kullanıyorum. T.C.K v2 Belle Beta 2 yükledim ama yüklemez olaydım. Telefonun şarjı hemen bitiyor önceden iki gin civarı şarj süresi varken şimdi 24 saatten daha aza indi. Ne yapmam gerekiyor?
Çaresi yoksa bunu orjinal sisteme nasıl çevirebilirim?

lazye

lazye

Üye
benim sorunum tck v2 belle beta 2 de ram çok düşük normal kullanımda 48-53 hç birşey açk dğlken bunu artırabilirmisiniz ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
5800 kullanıyorum. T.C.K v2 Belle Beta 2 yükledim ama yüklemez olaydım. Telefonun şarjı hemen bitiyor önceden iki gin civarı şarj süresi varken şimdi 24 saatten daha aza indi. Ne yapmam gerekiyor?
Çaresi yoksa bunu orjinal sisteme nasıl çevirebilirim?

T.C.K v2'de amaç telefonu sonuna kadar hızlandırmak. Bu yüzden şarj kötü etkileniyor. Tavsiyem T.C.K v1'i denemen. Onu da beğenmezsen orjinale dönmek için navifirmden telefonuna uygun sürümü indirip flaşlamaktır.

benim sorunum tck v2 belle beta 2 de ram çok düşük normal kullanımda 48-53 hç birşey açk dğlken bunu artırabilirmisiniz ?

Malesef arttıramayız. Ancak orjinal ikon kullanılırsa artma olabilir. Bu konuda bir çalışma yapacağım.

!HaYaLeT!

!HaYaLeT!

Üye

T.C.K v2'de amaç telefonu sonuna kadar hızlandırmak. Bu yüzden şarj kötü etkileniyor. Tavsiyem T.C.K v1'i denemen. Onu da beğenmezsen orjinale dönmek için navifirmden telefonuna uygun sürümü indirip flaşlamaktır.

Malesef arttıramayız. Ancak orjinal ikon kullanılırsa artma olabilir. Bu konuda bir çalışma yapacağım.

Kusura bakmayın . Navifirm ne tam olarak biraz açıklar mısın?
Ve v2 hoşuma gitti açıkcası bunu kullanırken şark problemi konusunda yapabileceğimiz bişey yok mu? :)

fhrettn

Üye
uzun zamandir final v1 kullaniyorum 2 aydan beri telefonda hatlar ortaya cikiyor telefon kapanip acilacak , sim kart takin , sim kart kaydi yapilamadi diyor telefon kapaniyor geri acilmiyor guc tusuna 50 kere de bassam acilmiyor bende sinirlenip telefona guclu bir geciriyorum sonra aciliyor ama sallndiginda tekrar ayni sorunlar ortaya cikiyor bu fw den kaynakli mi oluyor ona gore v2 ozel surum deneyecegim

- - - Eklendi - - -

abi ben v2 özel sürümdeki gorsel ogeleri v1 finale.yaptim ama operator logosu gizlenmiyor extra buttons yukledim ama simdi hem simge var hem yazi var corba oldu belle top bar yukledim o da telefonu kilitlesem bile ekran kapnmiyor acik kaliyor bu sorunlar v2 özel sürümde meydana gelmez demi birde bu extra button,belle top bar ve operator kogosu gizleme siseme gomulu mu yoksa her telefon acildiginda bu programlar ayriyetten mi acilacak simdi oldugu gibi haa unutmadan bu progranlar ramden yiyor 30 olan ram 20 ye dusuyor kptincada orsel ogeler devre disi kliyor bu sorunlrla v2 özel sürümde karsilasir miyim ?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Ve v2 hoşuma gitti açıkcası bunu kullanırken şark problemi konusunda yapabileceğimiz bişey yok mu? :)

Uzgunum, telefondan giriyorum pek yardimci olamiyacagim. Bunun icin sitede anlatimlar mevcut. Dikkatlice okursaniz sorunsuz halledersiniz..

!HaYaLeT!

!HaYaLeT!

Üye
Uzgunum, telefondan giriyorum pek yardimci olamiyacagim. Bunun icin sitede anlatimlar mevcut. Dikkatlice okursaniz sorunsuz halledersiniz..

Belle Beta 1 i yükledim şarj problemim düzelir mi dersiniz?

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Telefonların orjinal flash dosyalarının bulunduğu program. (fw leri internetten indiriyor)

Üst Alt