Anket Teknik servisi en iyi marka

Sponsorlu Bağlantılar

Teknik servisi en iyi marka hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    19
Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Peki Delta ve Ritzy hakkında ne düşünüyorsunuz. Yani Paralel İthalat cihazlara bakanlar.
Bu arada Telpa hakkında bir izlenimimi yapayım:
Kardeşimin Discovery 16 GB telefonunun güç tuşu bozulmuştu. Araştırdım Ankara'da Başarı aracılığıyla İstanbul Telpaya gitti. İki gün içinde cihazı yapmışlar ve Ankara'ya yollamışlar. Ben bir sorun yaşamadım.

Son düzenleme:

Rainesto

Rainesto

Üye
Hangisi en İyi bilmiyorum ama kesin Teleservis değil

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve Never_Back_Down
byAndroid

byAndroid

Üye
Deltayla ritzy bizdeuygun sitesinin sattıkları telefonlara bakanlar nasıl olduklarını bilmiyorum netten araştırmak lazım

Luck Star

Luck Star

Üye
LG orjinal servis aşırı derecede iyi . İstanbul Mecidiyeköy'deki sorunuzu sorup sıra numarası veriyor ve sıranız geldiğinde gözünüzün önünde telefonu tamir edip teslim ediyor. Çok başarılı . Kalkıp da kaçak göçek ithalat malı alıp ithalatçı garantili LG kullanıcıları yakınmasın durum böyle...

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
Basari teknik servisi 2 ayda anca teslim ediyor
2 ay mı ? hiç yapmasın daha iyi o kadar süre beklenir mi...
LG orjinal servis aşırı derecede iyi . İstanbul Mecidiyeköy'deki sorunuzu sorup sıra numarası veriyor ve sıranız geldiğinde gözünüzün önünde telefonu tamir edip teslim ediyor. Çok başarılı . Kalkıp da kaçak göçek ithalat malı alıp ithalatçı garantili LG kullanıcıları yakınmasın durum böyle...
Aynen katılıyorum markanın kendi yetkili servis garantisi olması en iyisi...

killer53

killer53

Üye
Herkes samsung dıyor samsung size hiç bir ust sevıye cıhaz verdımı telpa dıyorsunuz general mobile ile kalitelerini gösterdiklerini sanıyorsunuz sony e kımse oy vermemıs sony müşteri memnunuıyetını üst seviyede tutup eski modeli bir ust model verıyor bunu teleservıs ve kvk yapıyor bu dunya da sadece sızın kolay sorunlarınız halledıldıgını sanmayın teknık servıslere o kadar cok sıkayet gelıyor kı teknısyenlerın bazen ne yapacagı bıle belı olmuyor teknık servıslerı yargılamak aralarında degerlendırme yapmak bılmedıgınız ıcın normal ama bazen sorun bızım ınsanlarımız da bıle oluyor samsung dıyorsunuz ama sony ıse degısıtırdıgın bır flexı yenıden taktırıp hersyını yenıden taktırılmasını ısteyıp 0 olmasını ıstıyor bıraz arastırıcı olun sorgulamadan yargılamadan once

3onur5

3onur5

Üye
tabikide apple, ekrani kirik telefona hangi servisin 300tl karsiliginda yeni telefon verdigini gordunuz yada kilit tusu ses acma tusunda ariza olan telefona yeni yada swap telefon verildigini ... gercekten adamlar musteri memnuniyeti nedir biliyorlar bi ara xperia z nin basincli kapaklarina 100kusur istemislerdi sarj soketi degisimine ise 900 tl [emoji23]

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
tabikide apple, ekrani kirik telefona hangi servisin 300tl karsiliginda yeni telefon verdigini gordunuz yada kilit tusu ses acma tusunda ariza olan telefona yeni yada swap telefon verildigini ... gercekten adamlar musteri memnuniyeti nedir biliyorlar bi ara xperia z nin basincli kapaklarina 100kusur istemislerdi sarj soketi degisimine ise 900 tl [emoji23]
sadece şarj soketi değişimine 900 tl istediğinine emin misin... :blink:

3onur5

3onur5

Üye
sadece şarj soketi değişimine 900 tl istediğinine emin misin... :blink:
tabiikide eminim sarj soketini siradan bi telefoncu 50tllik masraf cikartirken teleservice 900tl lik anakart degisimi öngördü...

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
tabiikide eminim sarj soketini siradan bi telefoncu 50tllik masraf cikartirken teleservice 900tl lik anakart degisimi öngördü...
teleservice resmen küfür etmiş bu nasıl iş zaten xperia z nin sıfırı 1100 tl...

• Beğen
Tepkiler: 3onur5
sLeepLe

sLeepLe

Üye
apple a oy vermek için girdim yokmuş :D

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Apple.

killer53

killer53

Üye
bazı cihazlarda üretici usb soket değişimine izin vermez anakart yapısına göre o yuzden müşteriye garanti dahilinden anakart fiyatı sunulur yada sıfır cıhaz fıyatı sunulur.

ve z nın usb soketi değişiyor teleservis baya ucurmus z2 lerde ses tuslarını sıkıstırmak ıcın kagıt sıkıstırdıgını bıle gördum :)

3onur5

3onur5

Üye
teleservicete sahtekarlik var biraz xperia zde kamerada siyah leke sorunum vardi ondada kullanici hatasi dediler anakart arizali dediler musteriyi
nasil kaziklarim derdindeler

furkankaya559758

Üye
Apple gerçekten çok iyi bir servisi var. Eskiden Nokia'da iyiydi.

killer53

killer53

Üye
Apple gerçekten çok iyi bir servisi var. Eskiden Nokia'da iyiydi.
appel genpa ve teleservis ıle ıs yapıyor ve pek onarım yaptıkları yok sadece swap yapıyorlarbı kvk da onarımı vardı garantı dahılı ve harıcı ama oda bıraktı dıye duydum nokıa da zaten kendısını yaktırıp kvk dan ayrılıp teleservise gitti zaten teleservıste ne yaptıgı mechul sıkayetler yogun
teleservicete sahtekarlik var biraz xperia zde kamerada siyah leke sorunum vardi ondada kullanici hatasi dediler anakart arizali dediler musteriyi
nasil kaziklarim derdindeler
kamerada kı sıyah noktalar lensler arasında toz oldugunun belırtısıdır eger garantı harıcı alındıysa lımon satma potansiyeli yüksek teknisyenin ugasrmaması ıcın yuksek fıyat vermıstır

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ne kadar beğenmezsem de Apple bu konuda en iyisi..
Gördüğüm en berbat servis ise TELESERViCE denilen firma. Allah düşmanımı bile vermesin onların eline...

Üst Alt