Anket Teknik servisi en iyi marka

Sponsorlu Bağlantılar

Teknik servisi en iyi marka hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    19
skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
Teknik servisi en iyi marka
Başta kendim olmak üzere eminim ki birçok kişi bu konudan faydalanacaktır.Teknik servis izlenimlerini isteyen herkes paylaşabilir...

byAndroid

byAndroid

Üye
Hiç garantiye cihaz yollamadim hangisinin en iyi olduğunuda bilmiyorum en iyi KVK mı

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
byAndroid

byAndroid

Üye
Genpa peki

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Bu biraz tuhaf olmuş açıklama yapmak gerekirse
teknik servisi iyi marka yok yani Samsung veya LG diye geçilmiyor tabi bi artısı var markalar anlaştığı teknik servislere ne kadar hizmet bedeli ödüyor bunu konuşmak gerekir ;)

mesela önceden k.v.k iyiydi şimdi ise telpa çok çok iyi anında hizmet yapıyor

Nerden biliyorsun derseniz beni çok iyi tanırlar :D başlarına zamanında bela oldum.

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
Bu biraz tuhaf olmuş açıklama yapmak gerekirse
teknik servisi iyi marka yok yani Samsung veya LG diye geçilmiyor tabi bi artısı var markalar anlaştığı teknik servislere ne kadar hizmet bedeli ödüyor bunu konuşmak gerekir ;)

mesela önceden k.v.k iyiydi şimdi ise telpa çok çok iyi anında hizmet yapıyor

Nerden biliyorsun derseniz beni çok iyi tanırlar :D başlarına zamanında bela oldum.
Aslında ben markaların kendi yetkili servislerini sormuştum telpa,kvk falan değil yani ama yinede sayenizde telpanın iyi olduğunu öğrendik... :oke:

byAndroid

byAndroid

Üye
Sen şu ithalatlara bakanı mı soruyorsun delta, ritzy falan

byAndroid

byAndroid

Üye
Ok anladım lg Türkiye servisi garantili falan kendi garantileri

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Apple

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Aslında ben markaların kendi yetkili servislerini sormuştum telpa,kvk falan değil yani ama yinede sayenizde telpanın iyi olduğunu öğrendik... :oke:
Maalesef teknik servisleri sadece rapor tutmak için var
gelen cihazları anlaştıkları servislere gönderirler yani kendileri asla vida tutmaz ;)

Lumia1520

Lumia1520

Üye
Bence Nokia ama neden çünkü her seferinde sorunsuz telefonu elime teslim ediyorlar hatta yapamayınca bana yenisini yollamışlardı 1,5 ay beklemiştim ama o da bozuk geldi şimdi tekrardan yolladım hatta götürürken yere düşürdüm ekran kırıldı umarım garantiye girer verilen kağıtta garanti kapsamında yazıyordu ama haydi İnşAllah! :)

• Beğen
Tepkiler: sat s3 al
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Hiç garantiye cihaz yollamadim hangisinin en iyi olduğunuda bilmiyorum en iyi KVK mı
Bkz ben kvk dan note 2 aldım USB portu bozuldu su ile temas var dedi ben para karşılığı yaptırdım

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
Maalesef teknik servisleri sadece rapor tutmak için var
gelen cihazları anlaştıkları servislere gönderirler yani kendileri asla vida tutmaz ;)
yanlış biliyorsunuz mesela lg veya samsung'un teknik servis şubelerinde ön tarafta müşteri temsilcileri arka tarafta teknik servis olur...
Bkz ben kvk dan note 2 aldım USB portu bozuldu su ile temas var dedi ben para karşılığı yaptırdım
zaten kvk dan herkesin ağzı yanmış,müşteri memmuniyetini hiç düşünmüyor galiba...

Saracen Yusuf

Üye
Kayseride samsunga bakan oz fedakar var 3 gunde teslim ediyor

kadikoy

kadikoy

Üye
HİÇ BİRİ ŞIKKI x

byAndroid

byAndroid

Üye
O zaman en iyi Samsung mu yani

skylinegti