teknik servis

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AggressivePsycho

AggressivePsycho

Üye
    Konu Sahibi
teknik servis
beyler bu gün t20 cihazımı etilerdeki bağlı olduğu genpa teknik servise verdim. işletim sistemini yeniden yükleyecekler orjinal roma dönmüyordu telefon, pazartesi işleme sokulacakmış, tamamlandığında bana geri döneceklermiş. sizce bu süre ne kadar olur? haftalar alır mı? hafif çizik ve işletim sistemi yeiden yüklenicek diye göndrildi, ortalama kaç tl tutar? 1.derece 10-40tl arsı diyordu 2.3. dereceler artıyordu fiyat kadına sordum biz size söyleriz dediler :D

serif55

serif55

Üye
Aman yaptıktan sonra söylemesinler kardeşim benim başıma daha önce böyle bi olay gelmişti, sen söyledinmi ürünün tamiri yapılmadan bilgilendirilmek istiyorum yada onayımın alınmasını istiyorum diye?

AggressivePsycho

AggressivePsycho

Üye
    Konu Sahibi
yani söyledim birşeylerde hayırlısı.. ne olmuştu sana? kaç tl falan aldılar?

serif55

serif55

Üye
Ekran tamiri için gitmiştim zamanında nokia 5700 ım vardı telefona su kaçtı ekran perte bağladıydı0, vberdim servise adamlar bişi söylemediler bana arıza garanti dışıdır yapalımmı yapmayalımmı die bende ilk defa bi telefonumu servise veriodum sormadım. Neyse telefon yapılmış fln beni arıolar tamir ücreti 100 tl die o andada okledik girmişti biraz işter :)

AggressivePsycho

AggressivePsycho

Üye
    Konu Sahibi
benimki daha ucuz olur herhalde sonuçta bi işletim sistemi atacaklar? hafif çizikleri naısl yapacaklar anlamadım var mı tamir eden birşey :D arabalardaki çizikler için kalem gibi birşey görmüştüm :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt