Tegra 2 Oyunlarını Diğer Telefonlarda Oynama ! Chainfire 3D

Sponsorlu Bağlantılar

nabukednessar

nabukednessar

Üye
paylaşımın hayat kurtardı kardeşim teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar

nabukednessar

nabukednessar

Üye
Mm daha tam beceremedim ama üstünde çalışıyorum :D

futbol123

futbol123

Üye
sağolasın..

aga_06

Üye
arkadaşlar bu uygulamayı kullanıp nfs oynamak için telefonumu rootladım fakat bi işe yaramadı bi kaç oyunda daha denedim yine bi faydasını görmedim ama yinede paylaşım için teşekkürler .

denizgedik

denizgedik

Üye
Sağolasın

atoberk

Üye
sürek li şöyle bir sorun veriyor could not write to /system Lütfen yardım edin

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
telefonun rootlu mu?

samo_1997

Üye
nasıl indirioz

atoberk

Üye
tamam o sorun çözüldüde nvidia tegra oyunlarını yüklerken uygulama yüklenemedi diyor yardımcı olun ne olur

devilspath

devilspath

Üye
htc desire s kullanıyorum telefonum hd oyunları sorunsuz yüklüyor ve oynuyorum kasma olmadan.. bu tegranın özelliği nedir daha mı iyi??? ne avantajı var?

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
htc desire s kullanıyorum telefonum hd oyunları sorunsuz yüklüyor ve oynuyorum kasma olmadan.. bu tegranın özelliği nedir daha mı iyi??? ne avantajı var?

Tegra bir işlemci ve bu işlemciye özel olarak çıkan bazı oyunlar var.. İşte biz bu oyunları farklı işlemcilerde oynayabilmek için bunu kullanıyoruz..

djefsane

djefsane

Üye
inanması guc ama 1 ghz yazmıssınız rootlu gio da calıstı 800 mhz.... teşekkürler

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
calismasina calisir ama oyunlarda kasma yasarsiniz..

Lenneth

Üye
Adreno 205 ile gayet guzel sonuc veriyor.

osmanayman

osmanayman

Üye
Format atmadan önce kullanıyordum. Şimdi "Install Driver" dedikten sonra "Not Enough Space on system ... " gibi bir hata veriyor da system zaten fazla dolu değil ki... Araştırdım fakat bir çözüm bulamadım... Teli yeniden formatlamak istemiyorum... Toparlamak zor oluyor... Yardım bekliyorum... Selametle...

Lenneth

Üye
Format atmadan önce kullanıyordum. Şimdi "Install Driver" dedikten sonra "Not Enough Space on system ... " gibi bir hata veriyor da system zaten fazla dolu değil ki... Araştırdım fakat bir çözüm bulamadım... Teli yeniden formatlamak istemiyorum... Toparlamak zor oluyor... Yardım bekliyorum... Selametle...

Eger custom rom yuklediyseniz rom hafizasi dolmus. Roma yuklu kullanmadiginiz programlari silin.

metebirbileng

Üye
ya ben anlamadım hangi apk yi kurucaz Chainfire3d.apk mi yoksa chainfire3d.pro.v28-MM.apk mi

----------Eklendi @ 20:36:47 ---------- Yazıldı @ 19:35:32 ----------

Şu hatanın sebebi nedir ? ne yapmam gerekiyor? Telefonum : Samsung galaxy y pro b5510 ---

hata : could not acquire SuperUser access ! Is your device rooted ? If you are rooted but this message persists, reboot your device !

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Telefonunuz rootlu değil veya root erişimi kapalı diyor..

firaristt

Üye
Benim i9000'de Fruit Ninja THD açarken yine Tegra cihazlar içindir uyarısı veriyor ancak plug-in olarak nvidia'yı seçtim.Diğer ayarları değiştirmeden de değiştirerek de denedim sonuç aynı. Ne yapabilirim? Veya normal Fruit Ninja'da 4x MSAA fln açsam bir fark olur mu grafiklerde?

Üst Alt