Tecrübeli N900 Kullanıcılarını bekliyoruz!....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
    Konu Sahibi
Tecrübeli N900 Kullanıcılarını bekliyoruz!....
slm arkadaslar uzun zamandır takıp ettıgım n900 ıkı gun once aldım ıkıncı el ama tek bi çizik yok.

1. sarj, web kullanımında hızlı bitiyor, caresi nedir? siz nasıl kullanıyorsunuz?
2. web kullanımında sayfa yüklemelerinde 1 mb a yakın hatta daha fazla boyutta yükleme yapıyor, kota problemi olan arkadaşlar ne yapıyor?

şimdilik bu kadar ... ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim

Meego

Meego

Üye
web e giriceğin zaman şarj aletini yanında taşıyacan şarj olurken giriceksin .
kotasız internet kullanıcaksın

enolaguy

Üye
Arkadaşlar herkes bir N900 ün şarjı çabuk bitiyor diye tutturmuş ama N900 ün şarjı sadece standart telefonlara göre çabuk bitiyor kendi rakibi olan HTC veya samsung galaxy nin şarjıda internete girildiğinde veya aktif kurcalandığında hiçte fazla dayanmıyor onlarda ağır şartlarda bir günü kesinlikle çıkaramıyorlar bilginize olsun.

osmanayman

osmanayman

Üye
Valla ben çok memnunum... Bir keresinde sabah namazında çektim şarjdan gün içerisinde pek kurcalamadım sadece telefon görüşmelerinde vs kullandım gece saat 10 gibi tek kademe düştü... şarjla film izleyeyim dedim 2 çubuk düştü tahminimce en aşağı iki film izlenir rahatlıkla...Ama nete girerken acayip gidiyor... Herşeye rağmen süper...:oke:

denizci535

denizci535

Üye
....

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
    Konu Sahibi
opera mobile ile kullanırken nasıl, internet symbianlardaki gibi düşük yükleme yapıyormu ben yüklemeye çalıştım ama meego için var. MEEGO ya dönen varmı? o nasıl youtubeda kullananlar var çok hoş görünüyor

NR6630

NR6630

Üye
slm lar n900 şarjına çare yoktur sadece kemeri sıkmak vardır sonuçta hepi topu 1320 mah bataryası var bana 5 saat gitmiyodu bile orjinal ve sıfır aldığım halde:oke: ekran çok yiyor geniş ve çözünürlüğü yüksek olduğundan. ve web e girdiğinizde ise rahat 1 saatte bitirirsiniz bide wi-fi den girince acayipp şarj sömürüyor bilen bilir zaten.. meegoya da sakın geçmeyin halen geliştirme aşamasındadır ve hepte böyle kalacaktır meegoyu duydum duyalı haalen gelişiyo daha:ehe:ehe maemo ona bin basar bilginizee

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
    Konu Sahibi
meego gelişmeye devam etsin o zaman, bu .deb uzantılı oyunları yüklemek için forumda yöntemler var ertras extras devet tarzında kataloglar yoluyla yükleyin falan diyolar ben yaptım bütün yolları ama yine o E de bulunamadı ifadeli yazı bana de geliyor şimdi bir flash atayım diyorum sonra tekrar deneyecem

NR6630

NR6630

Üye
meego gelişmeye devam etsin o zaman, bu .deb uzantılı oyunları yüklemek için forumda yöntemler var ertras extras devet tarzında kataloglar yoluyla yükleyin falan diyolar ben yaptım bütün yolları ama yine o E de bulunamadı ifadeli yazı bana de geliyor şimdi bir flash atayım diyorum sonra tekrar deneyecem

flash at ondan sonrada palm pree oyunlarını kur yada olmadı depolardan ps one (playsatation) emulatörünü kur ps oyunlarını oyna istersen:oke::oke: işlemcin ov olsun mutlaka .. enaz 1000mhz tamam. konuyu anlatmıştım ov yapmak için

Tknloji hastasi

Üye
bendede daha bir aylik Nokia N900 var satılıktır .
isteyen mesaj birakabılır .
[email protected]

enolaguy

Üye
Bende şarjı bitmiyor 1 gün her halikarda dayanıyor internete girmezsem daha da fazla gidiyor çabuk bitenlerin nedenini bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt