Tecrübeli arkadaşlar lütfen bi bakın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bveo

bveo

Üye
    Konu Sahibi
Tecrübeli arkadaşlar lütfen bi bakın
Vodafone cep özgür kullanıyorum şu anda. Fakat malumunuz tarifeyi bozdular. Lafın kısası turkcell gençtarifeye geçmek istiyorum. Kullanan arkadaşlar bana sorunlarını veya memnuniyetlerini yazabilirler mi acaba? Birde tarife hakkında detaylı bilgi verebilecek arkadaşlar olursa çok memnun olurum şimdiden teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

Ya arkadaşlar 5 kişi bakmış kimse bir cevap yazmamis lütfen bi yardım..

Larock

Larock

Üye
Eğer ayda tek seferde 30 tl yüklersen avantajı çoktur.
ayrıca 10 liraya fırsatı da var.

30 tl yüklemeden önce şunlara bakmadan geçme.

bir de tarifeye kendin de bir göz atabilirsin.

bveo

bveo

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle saol. Fakat benim asıl istediğim bilgi sen memnun musun? Ben zaten ayda 30 yüklerim. Ama hizmet nasil ben şu ana kadar vodafoneden memnundum ama tarifeyi bozdular iyice soğudum. Sana bi yamukları oldu mu yada somurgecilikleri falan?..

jeki01

jeki01

Üye
turkcell guzel
ben genc tarifesini kullaniyorum.
30 Tl yukluyorsan karsiligi bol bol alirsin.

bveo

bveo

Üye
    Konu Sahibi
Saolun söylediklerinizi dikkate alacağım

Birde kafamı karıştıran konu bütün kampanyaların altında şu tarihe kadar falan yazıyor. Ve bir çoğu da bu ayın sonu veya sonraki ay sonuna bitiyor.

pegoş

pegoş

Üye
adresini bir incele bence

ondan sonra karar verirsin

kol@j

kol@j

Üye
kardeş öylede böylede para alcaklar...
en az para yı kaptırmaya çalışıyoruz...

asigsasi

asigsasi

Üye
Genç tarife bir tarifedir kampanya değil ve her zaman avantajlıdır genç tarifeye özel her zaman yeni bir kampanya olur biri biter biri başlar ben çok memnunum şu anki kampanyaları ise şöyle
aylık 30 tl yükle
10 tl bedava daha kazan
istersen bu 10 tl yi geri ver aylık her yöne 120 dakika kazan her yöne mesaj paketleri var 10 tl ye heryöne 5000 mesaj hakkı ve istersen 5 mesajdan sonrası gün boyu bedava 1 kısa mesaj 1 kontor karşılığında üstelik günlük 50 kuruşa 15 mb internet bedava daha neler neler

bveo

bveo

Üye
    Konu Sahibi
asigsasi arkadaşım çok saol. Kolaj06 arkadaşım sana çok katılıyorum

Larock

Larock

Üye
Öncelikle saol. Fakat benim asıl istediğim bilgi sen memnun musun? Ben zaten ayda 30 yüklerim. Ama hizmet nasil ben şu ana kadar vodafoneden memnundum ama tarifeyi bozdular iyice soğudum. Sana bi yamukları oldu mu yada somurgecilikleri falan?..

şu an karşılaştırma yapıldığında en avantajlısı genç tarifedir.
ben kampanyalrı sürekli takip ettiğim için memnunum. kampanyalarının altında yazan bitiş tarihine de aldanma, çünkü çoğu sürekli uzatılıyor.

ama turkcell kullanırken gözaçık olman gerekiyor. çünkü turkcell hep uyanıklılık yapıyor.

mesela, her 30 günde bir 30 tl yüklediğinde indirimli konuşma geçerli olurken, oysa her 31'nci günde 30 tl yükleme yaparsan her yöne 10 tl hediye veriyor.
bir başka örnek olarak; mesela hediye dakikan varsa, sen bir konuşma sırasında hediyelerin biterse varsa diğer hediyeleri kullanamıyor ve hesabındaki kredin indirimsiz olarak düşmektedir. bunu önlemek için de bedavaların bittiği an çağrıyı sonlandırıp yeni çağrı başlatmalısın.

bunun gibi kurnazlıklara dikkat edersen karlı çıkarsın.

OğuzcanAbi

Üye
cepnet heryerde internet ne alaka bende anlamadım ama olsun

bveo

bveo

Üye
    Konu Sahibi
Celik çok teşekkür ederim oğuzcan seni anlamadım

^^Positive^^

Üye
Eğer ayda tek seferde 30 tl yüklersen avantajı çoktur.
ayrıca 10 liraya fırsatı da var.

30 tl yüklemeden önce şunlara bakmadan geçme.

bir de tarifeye kendin de bir göz atabilirsin.

bilgi için teşekkürler....

george323

Üye
genç tarifede 31 günde 1 30 tl yükle 31. günde zaten sana sms geliyo genç tarifeli 30 tl ve üzeri yükle 10 tl kazan bu sms geldiğinde 30 tl ni yükle ayrıca 30 tl nin 20 tl sini ver 1 e 5 veren aylık 100 tl al bunu turkcell lileri ararken 15 dk sı 50 ykr den harcarsın yani anlıcağın harca harca bitmez ( ama şuda var 10 tl verip heryöne 5000 sms alırsan turkcell e göndericeğin sms ler 100 tl den düşer yani işin kurnazlığı burda gene :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt