TDK Büyük Türkçe Sözlük

Sponsorlu Bağlantılar

Laz¥

Laz¥

Üye
Teşekkürler.

siftin

Üye
öncelikle teşekkür ederim. ancak şu uyarıyı verdi "jar dosyası maksimum boyutu aşıyor" diyor ve yüklemiyor.

--------------- Ekleme ---------------

öncelikle teşekkür ederim. ancak şu uyarıyı verdi "jar dosyası maksimum boyutu aşıyor" diyor ve yüklemiyor.
tel: d880- hafıza kartı 1gb

scorpy40

Üye
ya indirdim dosyayı ama açılmıyo bi yardım teşekkürler şimdiden

yağızaygün

yağızaygün

Üye
teşekkürler​

Roxx

Üye
teşekkürler ellerine sağlık çok güzel olmuş

aLLbiNo

aLLbiNo

Üye
tşkrlerrr

volkankohle1

Üye
adamin kralisin kardes ellerin dert görmesin

cagrier

Üye
buyuk olmasi kotu fakat gercekten emegine saglık cok guzel bır calısma olmus devamını beklioruz...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Sağolasın

xDEADx

Üye
    Konu Sahibi
Diğer konularda linklerin kırık olduğunu gördüm. Yeni linkler ekledim. Eğer Zip halini indiriyorsanız dosyayı arşivden çıkardıktan sonra java dosyasını (yani klasörün içindeki jar uzantılı dosyayı) telefonunuza gönderip çalıştırmanız yeterlidir. Link1 ve Link2 java halidir. İndirip telefonunuza göndermeniz ve çalıştırmanız yeterlidir.
2 parça halinde yapmaya çalışayım ama biraz zaman gerektirecek bu. Sabrınız için şimdiden teşekkürler. Hepinize kolay gelsin.

Burakistan

Burakistan

Üye
tşkler bunu arayıp da bulamamıştım

Seyreyledim

Üye
Uzun zamandır arıyordum çok teşekkür ederim... Kullandığımda karşılaştığım olumsuzlukları yada kendimce olumsuzluk olarak değerlendirdiğim durumları paylaşacağım sonraki versiyonlarda bunların ortadan kalkmış olması için.:oke:

456_456

Üye
thank you

xDEADx

Üye
    Konu Sahibi
#Seyreyledim bu beni gururlandırır :) Benimde gördüğüm bazı hatalar var. Fakat not almaya fırsatım kalmıyo açıkçası :) Desteğiniz için teşekkürler. Güle güle kullanın arkadaşlar.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
mükemmel kardeş...

PisaqoR

Üye
5300'da çalışmıor söleyim :D

sinan003100

sinan003100

Üye
tesekkürler dead

oktay1365