Taylor N8 için yeni yazılım sızdıracak!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Rahatladım bi an :)

Dostnametr

Üye
Birebir çıkıcak demedik duyurulan resmi yazıda tarayıcı ve arayüz gelecek de diyor

---------- Eklendi @ 22:08:07 ---------- Yazıldı @ 22:06:49 ----------

ve zamanı da haziranın son haftası olarak belli !

Resmi yazı nerde ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Mynokiablog.com da ve nokia conversations da var mobilim link veremiyorum

Dostnametr

Üye
Mynokiablog.com da ve nokia conversations da var mobilim link veremiyorum

conversations da yok öncelikle sallama.
İkincisi Mynokiablog resmi site değil.

Blog da çıkacağıyla ilgili bir yazı vardı ancak bu tamamen dedikodudan ibaret.Hiçbir şekilde nokia resmi açıklama yapmadı 1. nesiller için.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
conversations da all about fp1 konusunun altında moderatör yorumu vardı sana yalan borcum mu var ne geçicek elime kandırarak ayrıca Nokia çalışanının kendi twitterında yaptığı açıklama da var. Ne senin gibilere yardımcı olmaya çalışıyoruz ki ister gelsin ister gelmesin çok biliyosun madem takıl kafana göre ben 701 ime aldım rahatım.. Tövbe estağfurullah ya

---------- Eklendi @ 00:32:41 ---------- Yazıldı @ 00:31:34 ----------

ayrıca o tweetde fp1 için martın son haftası dendi bi hafta kadar gecikmeli geldi !

Dostnametr

Üye
conversations da all about fp1 konusunun altında moderatör yorumu vardı sana yalan borcum mu var ne geçicek elime kandırarak ayrıca Nokia çalışanının kendi twitterında yaptığı açıklama da var. Ne senin gibilere yardımcı olmaya çalışıyoruz ki ister gelsin ister gelmesin çok biliyosun madem takıl kafana göre ben 701 ime aldım rahatım.. Tövbe estağfurullah ya

---------- Eklendi @ 00:32:41 ---------- Yazıldı @ 00:31:34 ----------

ayrıca o tweetde fp1 için martın son haftası dendi bi hafta kadar gecikmeli geldi !

Yapılan açıklamaya kafandan birşeyler ekliyorsun haziran sonu diye tarih ekliyorsun ondan sonra birde trip yapıyorsun.

http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...3-cihazlara-da-guncelleme-gelecek-610631.html

Buyur burda sensation paylaşmıştı moderatörün yazısını.Bu yazıda fp1 in gelmeyeceği yazıyor 1 . Haziran diye bir tarih yok 2 . Tarayıcı vs diye bir cümlede geçmiyor 3.

Ben kaynağımı verdim.
Sen bana haziran sonu çıkacak diye bırak moderatör açıklamasını nokia çöpçüsü açıklaması koy bu forumu bırakacağım.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Nokianin altin kurali hersey verdigi tarihte gelmez hele bir anna geldi verdigi tarihten bes ay sonra

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bekle biraz o zaman sen

SilentOne

SilentOne

Üye
bellede aynı :D

Dostnametr

Üye

Öncelikle konuşmalarının sonuna ünlem işareti koymaktan vazgeç bu üyelere bağırmak anlamına gelir ki yasaktır şikayet halinde banlanırsın.

2. si Nokia çalışanının yaptığı açıklama resmi açıklama değildir.2 sayfa geride resmi açıklama yapıldı diyor insanları kandırıyorsun.İnsanları kandırma ümitlendirme.Resmi açıklama diyorsun sonra evet resmi site değil diyorsun.

Sonuçta aynı noktaya vardık ben haklı çıktım değil mi ? Ortada resmi açıklama yok ,Tarih yok.
Dağılabiliriz iyi geceler.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Arkadaşım conversationsda moderatörün yorumu vardı hatta ss i forumda paylaşıldı ne karım olcak seni kandırsam tövbe Ya Rabbim ya

Dostnametr

Üye
Arkadaşım conversationsda moderatörün yorumu vardı hatta ss i forumda paylaşıldı ne karım olcak seni kandırsam tövbe Ya Rabbim ya

Yahu dostum moderatörün yazısını ben paylaştım bu forumda gelmeyecek dedi gelmeyecek dedi anlamıyor musun ?
Sensation da başka bir moderatörün yazısını paylaştı oda fp1 gelmeyecek ancak başka güncelleme gelecek diyor.

Benim paylaştığım yazıyı bana anlatıyorsun yahu.

slant1111

slant1111

Üye
Öncelikle konuşmalarının sonuna ünlem işareti koymaktan vazgeç bu üyelere bağırmak anlamına gelir ki yasaktır şikayet halinde banlanırsın.

2. si Nokia çalışanının yaptığı açıklama resmi açıklama değildir.2 sayfa geride resmi açıklama yapıldı diyor insanları kandırıyorsun.İnsanları kandırma ümitlendirme.Resmi açıklama diyorsun sonra evet resmi site değil diyorsun.

Sonuçta aynı noktaya vardık ben haklı çıktım değil mi ? Ortada resmi açıklama yok ,Tarih yok.
Dağılabiliriz iyi geceler.

Ünlem koydu diye mi banlanacak ? :hmmm Arkadaş dilin heyecan bildirme işlevini kullanıyor, her ünlem kızma bağırma içermez :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
yahu güzel arkadaşım ben fp1 komple gelicek demedim tarayıcı widgetlar kesin gelecek dedim herkesde böyle biliyor ben demiyorum ki işlemciler 1 ghz olcak teller uçucak pr 3.1 olarak kırpılmış gelicek dedim yahu

---------- Eklendi @ 00:59:39 ---------- Yazıldı @ 00:57:50 ----------

ya ben anlamıyorum yalan atsam elime ne geçecek şu forumdaki tüm yorumlarımı oku konularıma bak ne yalan yanlış söyledim ne söylettim bilmediğime yorum yapmam o kınuda cahilim deriim geçerim

slant1111

slant1111

Üye
tamam arkadaşım sinir olacak bir durum yok tartsmaya değecek bir konu değil

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
mesajlar okundu ve incelemeye alindi uslupsuz mesajlar incelencek
daha fazla tartisma olmamasi icin konu :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt