Birebir çıkıcak demedik duyurulan resmi yazıda tarayıcı ve arayüz gelecek de diyor
---------- Eklendi @ 22:08:07 ---------- Yazıldı @ 22:06:49 ----------
ve zamanı da haziranın son haftası olarak belli !
Mynokiablog.com da ve nokia conversations da var mobilim link veremiyorum
conversations da all about fp1 konusunun altında moderatör yorumu vardı sana yalan borcum mu var ne geçicek elime kandırarak ayrıca Nokia çalışanının kendi twitterında yaptığı açıklama da var. Ne senin gibilere yardımcı olmaya çalışıyoruz ki ister gelsin ister gelmesin çok biliyosun madem takıl kafana göre ben 701 ime aldım rahatım.. Tövbe estağfurullah ya
---------- Eklendi @ 00:32:41 ---------- Yazıldı @ 00:31:34 ----------
ayrıca o tweetde fp1 için martın son haftası dendi bi hafta kadar gecikmeli geldi !
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşım conversationsda moderatörün yorumu vardı hatta ss i forumda paylaşıldı ne karım olcak seni kandırsam tövbe Ya Rabbim ya
Öncelikle konuşmalarının sonuna ünlem işareti koymaktan vazgeç bu üyelere bağırmak anlamına gelir ki yasaktır şikayet halinde banlanırsın.
2. si Nokia çalışanının yaptığı açıklama resmi açıklama değildir.2 sayfa geride resmi açıklama yapıldı diyor insanları kandırıyorsun.İnsanları kandırma ümitlendirme.Resmi açıklama diyorsun sonra evet resmi site değil diyorsun.
Sonuçta aynı noktaya vardık ben haklı çıktım değil mi ? Ortada resmi açıklama yok ,Tarih yok.
Dağılabiliriz iyi geceler.
Arkadaş dilin heyecan bildirme işlevini kullanıyor, her ünlem kızma bağırma içermez