Tavsiyeye ihtiyacım var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skywalker[TR]

Skywalker[TR]

Üye
    Konu Sahibi
Tavsiyeye ihtiyacım var
babam samsung star 5233 wifi kullanıyor geçen gün onun telefonunda hotfile den dosya indirmeye çalıştım ancak indiremedi desteklenmeyen içerik dedi, şimdi ben yeni telefon alıcam ve tavsiyeye ihtiyacım var fiyatı yaklaşık 500 lira civarı olucak.. istediklerim .. wifi , her türlü dosyayı indirme , 3.2 megapixel yada 5.0 (farketmez) , desteklenmeyen dosya yazısını görmek istemiyorum telefonda genellikle her türlü dosyayı açmalı... parası fazlada olsa siz bi söyleyin ;) şimdiden teşekkürler tavsiyelerinizi bekliyorum.. hem dokunmatik hemde Q klavyesi olursada iyi olur... ama EN ONEMLI OZELLIK HER TURLU DOSYAYI INDIRMESI VE WIFI .... tekrar teşekkürler

saygılarımla.. :hmmm

forever262626

forever262626

Üye
valla dostum ne alsanda o yazıyı gorcen ben bende samsung wave 8500 var onda bıle baı dosyaları desteklemıyor ama bence bakıye yeterlıyse samsung wave 8500 al keyfıne bak ...

fark_lı_13

fark_lı_13

Üye
samsung corby pro b5310

Skywalker[TR]

Skywalker[TR]

Üye
    Konu Sahibi
o zaman wifi ve rar dosyası indirebilme olsun yeter samsung corby pro b5310 yeterlimi bunun için yada wave 8500 çünkü dosya indirme ile problem yaşamak istemiyorumda ?

forever262626

forever262626

Üye
telefona ne indirmek istiyon onu anlamadım ındır netıne yukle tele

Skywalker[TR]

Skywalker[TR]

Üye
    Konu Sahibi
mesala hotlifeden , rapidshare ' den , turbobit den kapsamlı oyun rar dosyaları (4-8 GB ) wifi sayesinde :P

--------------- Ekleme ---------------

Samsung b5310 corby pro kafama yattı fiyatıda güzel 350 lira onu almayı düşünüyorum tabiki dosya indirmede problem yaşamazsak :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt