Tavsiyeye ihtiyacım var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meraal

Meraal

Üye
    Konu Sahibi
Tavsiyeye ihtiyacım var
Arkadaşlar yarın benim doğum günüm ve hediyem telefon olacak model seçimi bana ait. Ben b3410 'u çok beğeniyorum ama kızakli olduğu için çabuk bozuluyormuş eşim 3210 tavsiye ediyor sizce hangisini istemeliyim fiyat sinirim 350 ama istisnai olarak 400 olabilir,klavye,radyo olmazsa olmazimdir.yarin ogleye kadar gecerli bu konu..umarim bos birakip secimde zorlandirmazsiniz beni.

cgedikk

cgedikk

Üye
Meral samsung falan değil de bence nokia tercih etmelisin.. yine senin kararın ama nokia da güzel modeller var..ben 5800 kullanıyorum dokunmatik ekran klavye yok ! ama büyük bir ekrana sahip..herşey var telefonda radyo, wifi, 16 gb kadar kart takabiliyorsun hediye 8 gb veriyorlar zaten... e serisi var illaki klavye diyorsan.. bu arada 5800 fiyatı da 490 civarı..

--------------- Ekleme ---------------

tabii senin kararın tavsiyede bulundum sadece.. iyi günler:bye2:

Meraal

Meraal

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkürler tavsiyen için ama ben samsung'tan başka marka kullanmıyorum malesef. Nokia nedense bana kaba geliyor geniş ve sportif birazda özellikli olmalı telefon. Tabii herkesin zevki farklı,ben b3410u çok sevdim tek kusuru dokunmatik ekranı sevmiyorum. Tekrar teşekkürler önerin için.

cgedikk

cgedikk

Üye
rica ederim..sizin istediğiniz samsung modelini inceledim eksikleri var.söyleki; wifi, 3g, tv özelliği gibi eksiklikleri var.. hani klavye olmazsa olmaz demişsin o yüzden bende alacağın telefonda wifi (kablosuz internet) özelliği de olmasını tavsiye ederim..cepten internete girmek harika bir olay..sana bir telefon öneriyorum fiyat farkı var ama bu eksiklikler onda yok..fiyatı 570 tl kadar :oke:Samsung B5310 Corby Pro

Meraal

Meraal

Üye
    Konu Sahibi
Zaten ben nete cepten bağlanıyorum şuan aslında aynı modelin wifi özelliklisi çıkacak onu mu beklesem acaba? Inceleyeyim bakalım söylediğiniz modeli.

--------------- Ekleme ---------------

Zaten ben nete cepten bağlanıyorum şuan aslında aynı modelin wifi özelliklisi çıkacak onu mu beklesem acaba? Inceleyeyim bakalım söylediğiniz modeli.3g de önemli değil benim için aslında ama tv özelliği olabilir aslinda.

cgedikk

cgedikk

Üye
siz bilirsiniz isteseniz bekleyin.. benim önerdiğimde tv, 3g, wifi var..

bybed

bybed

Üye
SAMSUNG b3410 GÜZELMİŞ AMA BENCEDE ÇOK ÇABUK BOZULABİLİR SEN KENDİNE DÜZ MODELLER BAKARSAN SENİN İÇİN DAHA GÜZEL Bİ SEÇİM OLABİLİR MESELA Samsung S5233 Star

YARDIMCI OLABİLDİYSEM TEŞŞEKÜR ET BUTONUNA BASMAYI UNUTMA

cgedikk

cgedikk

Üye
SAMSUNG b3410 GÜZELMİŞ AMA BENCEDE ÇOK ÇABUK BOZULABİLİR SEN KENDİNE DÜZ MODELLER BAKARSAN SENİN İÇİN DAHA GÜZEL Bİ SEÇİM OLABİLİR MESELA Samsung S5233 Star

YARDIMCI OLABİLDİYSEM TEŞŞEKÜR ET BUTONUNA BASMAYI UNUTMA

kardeşim önerdiğin telefonda hiçbir özellik yok hemde 370 lira.. alınacak bir telefon değil bu bence.. ayrıca yardımcı olduğunda zaten teşekkürü hak edersin..:nono:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt