yokqwe
Üye
-
Konu Sahibi
-
sen hangisini tercih ederdin kardeş pekio o fiyata sola ve neo v iyidir sıkıntı cekmezsin
sebebinide söyler misin?Sola tabii ki.2 gömlek üstün bence Neo V den.
Söylerim tabii..Öncelikle önümüze GPU ları çıkıyor..Biri Adreno 205 biri Mali400..Mali400 ile Adreno205 kıyaslanamaz zaten.Çift çekirdek-tek çekirdek.Sola çift çekirdek zaten Neo V yi başta eliyoruzsebebinide söyler misin?
benim memlekettenmişin bu arada
Kamera ekran büyüklüğü ve şıklığa önem veriyorsanız xperia arc s de olabilirLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızkarşılaştırmada buldum en mantıklısı dediğin gibi x peria da karar kıldım teşekkür ederim yorum yazan tüm arkadaşlara
Söylerim tabii..Öncelikle önümüze GPU ları çıkıyor..Biri Adreno 205 biri Mali400..Mali400 ile Adreno205 kıyaslanamaz zaten.Çift çekirdek-tek çekirdek.Sola çift çekirdek zaten Neo V yi başta eliyoruz.Mali400 her türlü daha iyidir..Ayrıca Solanın kendi hafızası Neo V ye göre oldukça fazla..Sanırım 8-16 gb seçenekleri var..Ekran boyutları aynı zaten 3.7 inç..Burada en önemlisi bence Mali400'ün olması bu çok önemli Sola açısından..Her türlü Sola derim
Ben Bursalı'yım2 senedir Maraş'tayım ama pek alışamadım
gittigidiyordan almak nasıl olur sizce bide o var ama o da iyiymişTehlike ";5122288][COLOR=DarkRed][SIZE=3] Kamera ekran büyüklüğü ve şıklığa önem veriyorsanız xperia arc s de olabilir [URL="http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/sony-ericsson-xperia-arc-s-lt18i-white-beyaz-62429019' Alıntı:Sony Ericsson Xperia Arc S LT18i (White / Beyaz) GittiGidiyor'da 62429019[/URL][/SIZE][/COLOR]
Arc S'e o kadar para verilmez bence..Sonuçta 512 mb Ram'lık bir telefon alacakTehlike ";5122288][COLOR=DarkRed][SIZE=3] Kamera ekran büyüklüğü ve şıklığa önem veriyorsanız xperia arc s de olabilir [URL="http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/sony-ericsson-xperia-arc-s-lt18i-white-beyaz-62429019' Alıntı:Sony Ericsson Xperia Arc S LT18i (White / Beyaz) GittiGidiyor'da 62429019[/URL]
solada 512mb ram
Arc S'e o kadar para verilmez bence..Sonuçta 512 mb Ram'lık bir telefon alacak
Arc S'e o kadar para verilmez bence..Sonuçta 512 mb Ram'lık bir telefon alacak
Dediğim gibi kamerayla işiniz varsa arc s iyidir.Ekranıda daha büyüktür ve şıktır.Eğer oyun oynarım diyorsanız sola derimkameralar 8mp e 5 mp,erkran daha büyük bi kaç ufak fark var o kadar
Tehlike ";5122382][COLOR=DarkRed][SIZE=3] Dediğim gibi kamerayla işiniz varsa arc s iyidir.Ekranıda daha büyüktür ve şıktır.Eğer oyun oynarım diyorsanız sola derim :) [URL="http://www.androidtelefonlari.com/catalog/sony-ericsson-xperia-arc-s/?ref=akakce&v=1.10.8' Alıntı:AndroidTelefonlari.com - Sony Ericsson Xperia Arc S, Taksitli, 2 Yil Garantili, Satın Al, Stoktan Hemen Teslim[/URL] bir yer daha buldum ne kadar güvenli bilmem.[/SIZE][/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?