galaxy s
Bazıları htc hd 2 yi öneriyorlar hangisi ii 
donanımı düşuk galaxy s'e göre.
HD2
65k renk çok az ve hiçbir işe yaramaz.
HD2:TFT capacitive touchscreen, 65K colors
Galaxy S:Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors
galaxy s ekran kat kat iyi super amoled65k renk çok az ve hiçbir işe yaramaz.
Hd2:448 MB RAM, 512 MB ROM
Galaxy s:512 MB RAM, 2GB ROM
Galaxy s 'de 720p yani HD video kayıt özelliği var hd2de yok.
Hd2 Windows Mobile galaxy s Android kullanıyor
Windows mobile de uygulama çok kısıtlı androidde çok fazla uygulama var.
İkisinde de işlemci 1 ghz ama galaxy s'te overclock ile rahat 1.4 ghz'e çıkarabilirsin..
Karar senin![]()

olum ben senin dediğin telefondan bahsetmiyorum şundan bahsediyorum:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
kafa gitti herhalde seninde ben gibi![]()
Ben sana demedim ki konu sahibine dedim
. hani bazen alıntı yapmadan cevap yazıyolarya ondan zannettim. pardon... bu arada şunuda bi incele (hazır konuya giracek müşteri arıyoz): http://www.maxicep.com/htc/htc-yasa...leri-ilk-izlenimler-nasil-kurulur-666370.htmlHtc Desire Hd De nerdeyse HTC HD2 ile aynı boyutları ama Desire HD 650 TL civarında Benim Bütçem 500 Tlondan HTC HD2 Blackberry 9700 v.b ile Kararsız kaldım
İlgilerinize Teşekkürleer...

benca daha satın almadıysan biyerden para bul desire hd al. aldığına değer. hatta hazır elin değmişken belki wonderda alabilirsin![]()
Wonder 
Wonder
![]()
Samsung Galaxy Wonder da alabilirsin demek istemiş arkadaş onun fiyatı da 700 TL civarında yani ihale yükseliyor bence bir an önce al telefonu yoksa bende Htc One X öneririmİşte bende Onu Anlamadım![]()

onun fiyatı da 700 TL civarında yani ihale yükseliyor bence bir an önce al telefonu![]()