Tavsiye Tavsiye

ugumm

Üye
    Konu Sahibi
Tavsiye
Merhaba Arkadaşlar. Selamın aleyküm. Öncelikle ben Android telefon kullanıcısıyım . Samsung Galaxy Wonder kullanıyorum . ve kasmasından da bıktım artık alalı 1 sene filan oluyor. kasması dısında memnunun ama sıkıldım artık kasmasında. Şimdi yeni telefon almak isytiyorum ama 2 tane. bana ve babama alacagız. Discovery ve lumia 625 arasında kaldım. Ben şahsen oyun oynayan biri değilim ama çok sık mesajlaşırım ve kamera da cok önemli benim için. babam mesajlaşmaz oyun da oynamaz ama onun için kolay kullanışlı iyi kameraya sahip gösterişli bir telefon gerek . tavsiyeleriniz nelerdir lütfen cevap verin..

Aleykümselam kardeşim. Babana bi iphone 4, madem sende oyun oynamazsın ama mesajlaşırsın lumilarda gerçekten mesajlaşması kolay güzel ama 625 hiç kullanmadım bilmiyorum 520 ve 925 de denedim gayet iyiydi

Ve aleyküm selam. Bütçe ne kadar?

Düzenleme: Discovery ve L625 dediğine göre bütçe 650-800 TL arası sanırım. L625 işini görecektir madem oyun oynamıyorsan. Kamerası da iyidir 625'in. Baban için bütçe ne kadar bilmiyorum ama iPhone 4 yeterli olacaktır herhalde.

ugumm

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarınız için teşekkürler. babam büyük ekranlı telefon istiyor iphone kullanmaz . gmd ile lumia arasında kaldım evet bütcem de 600 800 arası.

ugumm

Üye
    Konu Sahibi
en son öyle olucak ama lumia' da da 512 MB RAM var. ileride sıkıntı yaratacak diye düşünüyorum. arayüzünden çabuk sıkılırım diye korkuyorum. GMD ise şahane bir telefon . fiyatının cok cok ustunde ozelliklere sahip ama malzemesi kötü . alınan 3 telefondan 2 sinde şarj sorunu çıkıyormuş.

RAM sıkıntıysa sen Lumia 525 al, baban da Lumia 625 alsın. Arayüz zevk meselesidir ona bir şey diyemem. GMD aynen bahsettiğin gibi ama 3 telefondan 2 sinde şarj sorunu hakkında bir şey diyemem.

ugumm

Üye
    Konu Sahibi
525 de filaş yok be kardeşim bu saatten sonra flaşsız telefon alınmaz ki

Tepkiler: .caner.
O halde 820 al diyeceğim ama onda da şarj sorunu var diyorlar Ve bana pek cazip gelmiyor. Bence 525 çok alınası bir telefon hazır fiyatı Teknosa'da 499 TL'ye inmişken ama dediğin gibi flaş olmaması bir eksik...

Invoke

Üye
Lumia 525, flashı boşverin.

Tepkiler: .caner.

Invoke

Üye
nasıl boşver kardeşim. bu devirde flaşsız telefonu ne yapacağız. 925 istiyorum o da çok pahallı yahu.

Açıkçası flaş gece resim çekerken çok iyi yaramıyor. Ne kadar aydınlatıyor. Elektrikler gittiğinde ya da karanlık bir ortamda el feneri olarak kullanmaktan başka bir işe yaramıyor flaş. Xenon olsa başka tabi... Uzun lafın kısası ben olsam 525 alırdım.

ugumm

Üye
    Konu Sahibi
LED Flaşın hakkını yememek gerek be kardeşim bende wonder var gece güzel çekimler yapıyor. l625 dede flaş var. yıl olmuş 2014 flaşsız telefon mu kullanılır artık

Invoke

Üye
LED Flaşın hakkını yememek gerek be kardeşim bende wonder var gece güzel çekimler yapıyor. l625 dede flaş var. yıl olmuş 2014 flaşsız telefon mu kullanılır artık

Ben olsam kullanırdım valla. Bir ara Z ultra almayı düşünüyordum. Hiç demedim "2200lük cihazda flaş yok boşver bunu" diye ya da şu aralar babama 525 almayı düşünüyorum hiç demiyorum "flash sorun olur" diye. 625de 512MB Ram var. 525de 1GB. Bence ram daha mühim.

ugumm

Üye
    Konu Sahibi
ama windows da o kadar önemli Değil RAM

Kit Kat

Üye
Yeni Parti Discovery alırsan sorun çıkmaz.