Kingmortall
Üye
-
Konu Sahibi
-
Nexus 5 diyelim. Saf olması ve güncellemeleri ilk alması tercih sebebi olabilir sizin için. Sıfır yada ikinci el alabilirsiniz. Karar sizin.elimde s3 mini var artık istediklerimı karşılamıyor takılma donma oluyor arada telefon almayı düşünüyorum çarşıda s4 1300 lira ve galaxy not 2 1350 lira gördüm karar veremedim bide size sorayım dedim 1500 lirayı geçmeyecek şekilde android telefon önerisi olan varmı marka hiç farketmez istediklerimi karşılasın yeter bide peşin alacağım 0 mı alayım 2 el mi ?
discovery elite htc one m7 lg g2 nexus 5 galaxy s4 sanırım iyi bi araştırma yapmam gerek
çoğu yerde lg g2 hakkında yorum okudum güncelleme sıkıntısı varmış samsung sony gibi cihazlara mesela 5 geliyosa lg ye 1 geliyomuş guncelleme yonunden zayıfmış bide ekran çok iyi değilmiş iyi değilmişten kastım düşürünce hemen kırılıyomuş 1 2 video izledim ekran dağılıyo bildiğinS4 alma da ne alirsan al.G2 ya da Nexus 5 almani öneriyorum sana One M7 ve S4 eski nesil cihazlar.
çoğu yerde lg g2 hakkında yorum okudum güncelleme sıkıntısı varmış samsung sony gibi cihazlara mesela 5 geliyosa lg ye 1 geliyomuş guncelleme yonunden zayıfmış bide ekran çok iyi değilmiş iyi değilmişten kastım düşürünce hemen kırılıyomuş 1 2 video izledim ekran dağılıyo bildiğinlg g2 ile nexus 5 i karşılaştırdım lg g2 güncelleme ve ekran düşürünce kırılıyor gibi yorumlar okudum nexus 5de şarj sıkıntısı var diyolar
discovery elite htc one m7 lg g2 nexus 5 galaxy s4 sanırım iyi bi araştırma yapmam gerek
Eğer S5'i listeye eklersen buraya kadar konuşulanların hepsini aklından silip konuya aynı fiyat grubundaki One M8, Xperia Z2 ve Lg G3'ü eklemek lazım.peki s5 nasıl kafayı bozdum s5 düşünüyorum almışken iyisi olsun
O zaman iPhone 5S al. Çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Güncelleme zaten dert değil.peki s5 nasıl kafayı bozdum s5 düşünüyorum almışken iyisi olsun
sence hangisi peki ustaEğer S5'i listeye eklersen buraya kadar konuşulanların hepsini aklından silip konuya aynı fiyat grubundaki One M8, Xperia Z2 ve Lg G3'ü eklemek lazım.
s5 ile iphone 5s karşılaştırdım dağlar kadar fark var daha buyuk ekran ram ekran çözünürlüğü daha çok işlemci daha kaliteli video kaydı ve daha çok piksel yoğunlugu kafadan eledim onu markası için alacaksam hiç almam daha iyiO zaman iPhone 5S al. Çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Güncelleme zaten dert değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?