Tavsiye Istiyorum (aldatılmak)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bladix

Üye
    Konu Sahibi
Tavsiye Istiyorum (aldatılmak)
neden en güvendiğimiz kişiler hep sırttan bıçaklarlar ?neden sevmek için değilde sevmemek için binbir türlü bahane var bu dünyada sen de beni bıçakladın ya bebeim artık ölüm kol gezse bedenimde herhalde güler geçerim ruhumun dans ettiği rüzgarda .... yaram acıyor ölmek bile bu kadar koymaz bi insana ölümden öte azrail den beter can alıyosun be sevgilim sana yakışırmıydı hainliin bukadarı söyle yakışırmıydı ?... siz sevdiinize yaparmydınız weya hiç ihanete uradınızmı nasıl intikam aldınız vs vs anlatın ltfen

yitik savaşçı

Üye
Belki de en başından, seçerken aldanmamak lazım...

Lion Heart

Lion Heart

Üye
İhanetin yaşı insanoğlunun dünya üzerindeki varlığının yaşına eşittir. Yani ihanet hep vardı. Buna en iyi örnekte Brütüs'ün Sezar'ı bıçaklamasıdır.
Kardeş yaşını bilmiyorum ama gençsin herhalde... Gençlik aşkları geçicidir. Salla yaw, ver kendini eğlenceye...
Yitik Savaşçı'ya da katılıyorum.

Haberci

Haberci

Üye
<div class='quotetop'>(bladix &#064; May 17 2006, 12&#58;34 AM) [post=336056]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
neden en güvendiğimiz kişiler hep sırttan bıçaklarlar ?neden sevmek için değilde sevmemek için binbir türlü bahane var bu dünyada sen de beni bıçakladın ya bebeim artık ölüm kol gezse bedenimde herhalde güler geçerim ruhumun dans ettiği rüzgarda .... yaram acıyor ölmek bile bu kadar koymaz bi insana ölümden öte azrail den beter can alıyosun be sevgilim sana yakışırmıydı hainliin bukadarı söyle yakışırmıydı ?... siz sevdiinize yaparmydınız weya hiç ihanete uradınızmı nasıl intikam aldınız vs vs anlatın ltfen
[/b][/quote]

Biz insanlar zaman zaman bu tip durumlarla karşılaşıyoruz.Bu adı sizce her ne olursa olsun ihanet ya da kandırmak aldatmak vs Bu yapılanlar bize el oğlu tarafından yapıldığında acısını hisseder ama çabuk geçer fakat bu insanın en sevdiği en güvendiği hiç ummadığı kimseler tarafından yapıldığı zaman bu insandan böyle birşey beklenmedğinden bize çok koyar sen de duygularını güzel ifade etmişsin.
Ama burada birde şöyle düşünmek gerekiyor.Kaybeden ben mi oldum o mu?Ya da ben bunu hakedecek ne yapmıştım?O nun yolun başında veya hiç ummadığım bi zamanda seni terketmesi ilerde dönülmez bir viraja gelindiğinde yapılsaydı? Haline şükretmek lazım ki gerçek yüzünü yakın zamanda gördün.Bence o kaybetti.Bugün bunu sana yapan Yarın da aynısını bir başkasından görecektir.Hayat tekerrürden ibarettir.
Söylenecek çok şey var ama... Sen üzme sıkma tatlı canını Bence böylesi senin hayrına olmuş.Seni sevmeyenin ardından sakın olaki gözyaşı dökmeyesin kendini afedersin kandırılmış gibi hissetmeyesin.

bladix

Üye
    Konu Sahibi
çok güzel örnekler vermişssiniz saolun benim kaybım kalbim oldu birisini sevmek sanat gibi birşey çok zor ve nadir bi yetenek gibi birine açıyosun kalbini ona bırakmışssın kendini dalgalara açık bir liman gibisin isterse en büyüü vursun onun teknesi içinde olduktan sonra güvendedir limanı fakat bi gün aniden çekip gider de SENİ DALGLARA SATARSA işte ozaman dalgalar zarar verir yüreğinin limanına kayıp çok zarar çok kırılan çok ..intikam istiyosun fakat bunun bi insanlık yolu olmadıını çocukluk olduğunu bliyosun en önemlisi bana yakışmıcaını bliorum fakat napıcaımı bilmiyorum..

Haberci

Haberci

Üye
<div class='quotetop'>(bladix &#064; May 17 2006, 02&#58;04 AM) [post=336087]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
çok güzel örnekler vermişssiniz saolun benim kaybım kalbim oldu birisini sevmek sanat gibi birşey çok zor ve nadir bi yetenek gibi birine açıyosun kalbini ona bırakmışssın kendini dalgalara açık bir liman gibisin isterse en büyüü vursun onun teknesi içinde olduktan sonra güvendedir limanı fakat bi gün aniden çekip gider de SENİ DALGLARA SATARSA işte ozaman dalgalar zarar verir yüreğinin limanına kayıp çok zarar çok kırılan çok ..intikam istiyosun fakat bunun bi insanlık yolu olmadıını çocukluk olduğunu bliyosun en önemlisi bana yakışmıcaını bliorum fakat napıcaımı bilmiyorum..
[/b][/quote]

Duygularınla kalemin birleştiğinde senin ilerleyen zamanlarında çok güzel şiirler yazacağını hisseder gibiyim.
Bu zamanlarını kağıda döker misin?Şu an çok duygu yüklüsün ve bunu bence intikam intikam diyorsun nasıl bunun altında kalkacağını bilemiyorsun madem ben sana bi yolunu göstereyim o zaman... Al eline kalemi duygularını kağıda dök deşarj ol. Kaleminden belki kan damlayacak belki akıttığın gözyaşları kalemin mürekkebini ıslatacak ama inan rahatlayacaksın ve belki senin durumuna düşebilecek olanlara hissi yaklaşımların faydalı olacak.Ben gerçekten şu sözlerinden etkilendim ve Aşık olanın ayakları yerden kesilmemesi gerektiğini her zaman yere sıkı sıkı basması gerektiğini hatırlatmış olacaksın...

gknky

gknky

Üye
kardeşim ben bgn e kadar hayatın her acısını gördüm ama güçlü olmak önemli.ayakta durabilmek önemli.seni seven onca insan var biz varız.nasıl bitti bilmiorm bgn konuşuruz detaylı.tek diyeceğim üzülme kardeşim.sen benim gördüklerimi gördün yaşadıklarımı yaşadınmı hiç??
bizim bu hayattaki yaşama amacımız ne??allahın bize emanet ettiği canı o geri isteyene dek akıl mantık çerçevesinde onun gösterdiği yolda yaşayıp sonrada teslim etmek...

ama herkesinki gibi benimde yaşayış amacım bunula sınırlı değil tabiki...
ben öyle yaşamalıyım ki ölürken kimse arkamdan vefasızdı dememeli...aileme maddi ve manevi olan borcumu madddi olmasabile manevi olarak ödemek...
gerçekten birinin hayatına girip onu pozitif yönde etkilemek ve onun hayatında numberone olmak...ve tabiki adrenalini son demine dek vurmak... haksızmıyım???
biliosun bana parktaki şarapçı amca söylemişti&#39;&#39;insan sevebildiği kadar insanmış diye&#39;&#39;
sen zor günlerimde yanımdaydın hep unutma bende herzaman senin yanındayım kardeşim
. ... .

gknky

gknky

Üye
<div class='quotetop'>(Haberci &#064; May 17 2006, 02&#58;27 AM) [post=336093]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(bladix &#064; May 17 2006, 02&#58;04 AM) [post=336087]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

Duygularınla kalemin birleştiğinde senin ilerleyen zamanlarında çok güzel şiirler yazacağını hisseder gibiyim.
Bu zamanlarını kağıda döker misin?Şu an çok duygu yüklüsün ve bunu bence intikam intikam diyorsun nasıl bunun altında kalkacağını bilemiyorsun madem ben sana bi yolunu göstereyim o zaman... Al eline kalemi duygularını kağıda dök deşarj ol. Kaleminden belki kan damlayacak belki akıttığın gözyaşları kalemin mürekkebini ıslatacak ama inan rahatlayacaksın ve belki senin durumuna düşebilecek olanlara hissi yaklaşımların faydalı olacak.Ben gerçekten şu sözlerinden etkilendim ve Aşık olanın ayakları yerden kesilmemesi gerektiğini her zaman yere sıkı sıkı basması gerektiğini hatırlatmış olacaksın...
[/b][/quote]

benim gbi haberci abi dimi??

bladix

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ediyorum gerçekten bi nebzede olsa çok yararı oldu bütün gece uyumadım kanımı akıttım önümdeki satırlara kapılıp gittiler zamanın boş akıntısına.. elveda ruhum ilk
olanı ..

Boşmuş kurduğum hayaller yıldızların altında..
Solmuş aşkım güneşin ışığında...
Kırılmış yüreğim gözlerinin şuhunda
Kurumuş kalbim baharın ortasında elveda..
Sana Elveda Demek
Gün doğumunu bekliyorum
Naifçe gözümü dikmişim o en soğuk sabahın içine
Bana söylediğin o yalan
Kucaklıyor bizi sonbaharın mutlu ağaç dallarında
Hareketsiz biçimde dikiliyorum öylece
Yağan yağmurun görkeminin ortasında
Bana sesleniyorsun seni duyamıyorum
Tekrar düşerken..
Sadakat sıyrılıyor ustaca
Ve ben üzüntüyle yürüyorum öylece..
Kendi küllerimin içinde ruhsuz bir halde dikiliyorum
O ise ağladı ve bana &#39;&#39;biliyorum..&#39;&#39; diye fısıldadı
Gecenin içine yürüdük
Sana elveda mı diyorum?
Çaba sarfettiğimi neden göremiyorsun?
Döktüğüm bütün gözyaşları senin içinken
Kör olmuş ruhun kalbin bedenine hapis olmuş
Elveda bebeğim elveda....

.......... ........... .......... ...............

gknky

gknky

Üye
işte benim gbi ol kardeşim içini boşalt kağıtlara herşeyi öfkeni sevgini vs vs vs

crows

crows

Üye
benimde başıma geldi ama benle oyun olmaz dedim hep her çıktıgıma çünkü kartler bende bir oyun varsa oynanan deil oynayan olun arkadaşlar çünkü hep sizin içiniz acır son ilişkim burda herkesden fikir aldım ama sonunda daha faarklı bişi çıktı senin durumuna yakın ama herzamanki gibi kartlar bende hepside vale ne hikmetse ama intikam alacaksan unutma intikam soguk yenirse tadı çıkar ben şimdilik bekliyorum ama o gün gelince ben deil onlar şaşıracak sonrada bakalım neler olacak sende kartlarını gör ve oyna bence piştiyi yapan sen ol o deil yoksa toplayamazsın kardeşim vur kafalarına kozlarını rahat ol sen yeterki çünkü o şerefsizliği önce o sana başlattı sen deil ite it olacaksın yeri gelince benim gibi ondan bekle ve sonra oyuna sok herşeyini ve bitir günü gelince ama asla unutma intikam soguk yenirse tadı çıkar ama şunuda unutma asla vazgeçme o senin hakkın çünki hadi rast gele konuşmak istersen msn den ulaşırsın..

fcinar53

Üye
Asla unutma karşındaki insanlar seni ancak senin onlara verdiğin değer kadar üzebilir.Bu yüzden değer verirken
dikkatli ol.&#33;&#33;&#33;&#33;

burrrak

burrrak

Üye
kardeş bu dünyada canımız dediklerimiz canımızı alıyor onun için insana kendisinden başka dost da yok düşman da dostlarını çok ii seçeceksin hatta düşmanını bile.......

padme

padme

Üye
Kelin ilaci olsa once kendi basina surermis diyerek baslamak istiyorum.Bazi seyler yillar gecsede unutulmuyor malesef .Nedendir bilmiyorum ama bu kadar acinin sebebi kacan kovalanirdan geliyor galiba.Dedim ya bilemiyorum,hala bilemiyorum.Su gibi cabuk akar gider umarim....

ocu77

ocu77

Üye
kardeş pek bi romantik buldum seni gerçi bende romantiğimdir ama hayatın gerçekleri denen bir olgu var ve biz ne kadar sevdamızın ummanlarında dolaşsakta bazı acı gerçekler bu hülyalardan uyandırabiliyor bizleri..bu konuyla ilgili sana özlü bir söz söyleceğim kulağına küpe yapasın

biz kimleri sevdik ki sevmenin anlamını bilemediler
biz kimler için can attık ki onlar güldüler
sevgi sevenden sevgiliye verilen bir busedir
sevgili ise bunun kıymetini bilendir....

boşver gitsin..kıymetini bilen birini sevmeye çalışki böyle tatsız olayların oluşma ihtimalini otomatikmen azaltmış olursun..

crows

crows

Üye
intikam soguk yenen bir meyvad&#305;r ve intikam&#305;n&#305; mutlakki alacaks&#305;n msnden ula&#351; bana gündüzleri online &#305;m

gknky

gknky

Üye
bunlar geçti gitti artık kardeşlerim bladix kardeşimiz benim yoğun çabalarım sayesinde sevgilisiyle barıştı artık eskisinden çok daha iyiler
bende çok sevindim bu duruma

Shadowman07

Shadowman07

Üye
hayatın gerçekleri.. menfaat dünyası takma..

bladix

Üye
    Konu Sahibi
hepinize çok teşekkür ediyorum çok güzel demişssin kardeşim intikam soğuk yenirse tadı çıkar .. çok baba söz ama işte kartlar ne kadar benden yana olsada benimde onun gibi şerefsiz olmam dorumu olur?aklıma takılan bu biliyorum saflık ama işte .. ben şimdiye kadar herşein cezasını vermişimdir ama iş sevince değişiyo be kardeşim hergün bin kere ölürken intikam ateşine kapılmak ne kadar doru?

swedeniz

swedeniz

Üye
kardeş bunlar boş işler salla o senimi aldattı sen onu aldat ama ben onu deliler gibi sevdiğim halde aldattı ise ilk baş onun kafasına sıkıp sonra kendi kafama sıkarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...