Tavsiye Istiyorum (aldatılmak)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yitik savaşçı

Üye
Kurtlar Vadisi'ni fazla kaçırmış olmalısın swedeniz.

swedeniz

swedeniz

Üye
<div class='quotetop'>(yitik savaşçı &#064; May 18 2006, 01&#58;53 AM) [post=336887]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Kurtlar Vadisi&#39;ni fazla kaçırmış olmalısın swedeniz.
[/b][/quote]
yok bütün bölümleri var almıyım

irun

irun

Üye
altatmak, aldatılmak aşkdan meşkden öte, insan olarak çok onur kırıcı bir durum..
ama alınabilecek en güzel intikam, onun yaptığı onursuzluğu yapmamaktır.

birisi bana bunu yaparsa intikam almak için çabalamam asla, ama bidahada dünyayı yerinden oynatsa affetmem kesinlikle

yitik savaşçı

Üye
<div class='quotetop'>(swedeniz &#064; May 18 2006, 04&#58;18 PM) [post=337286]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'><div class='quotetop'>(yitik savaşçı &#064; May 18 2006, 01&#58;53 AM) [post=336887]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>Kurtlar Vadisi&#39;ni fazla kaçırmış olmalısın swedeniz. [/b][/quote]yok bütün bölümleri var almıyım [/b][/quote]

Ben de onu diyorumya; mantıklı düşünebilecek durumda değilsin galiba... İnsanlara ona sıkarım, buna sıkarım diyemezsin...

bladix

Üye
    Konu Sahibi
keşke bitse kardeşim hazmedemem nasıl başliim bidaa ama ben çukura doğru tökezlesem de çukura düşmücem düne kadar aklımda intikam fikri yoktu şimdi ise hazmedemiyorum sizce nasıl bişeyler yapmalıyım??siz olsanız nasıl intikam alırdınız???????????????*

bladix

Üye
    Konu Sahibi
yarın buluşmak istiyo beni dinle diye msj çekti napiim çabuk bana siz olsaydınız napardınız paylaşın ihtiyacım war

o&#39;na;

Sana aşığım
Ve bu kalbimi eziyor
Tek istediğim senin
Beni kollarının arasına alman
Aşk ve ölüm kucaklaştığı zaman
Seni seviyorum
Ve sen kalbimi eziyorsun
Sana ihtiyacım var
Aşk ve ölüm kucaklaştığı zaman

Ve sen kalbimi eziyorsun
masum sevgime karşı
sen beni bu yolda dönen bir tekerlek sanıyosun
fakat unutuyosun bebeğim ben o yolun ta kendisiyim&#33;&#33;...

swedeniz

swedeniz

Üye
<div class='quotetop'>(yitik savaşçı &#064; May 18 2006, 03&#58;33 PM) [post=337307]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(swedeniz &#064; May 18 2006, 04&#58;18 PM) [post=337286]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'><div class='quotetop'>(yitik savaşçı &#064; May 18 2006, 01&#58;53 AM) [post=336887]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>Kurtlar Vadisi&#39;ni fazla kaçırmış olmalısın swedeniz. [/b][/quote]yok bütün bölümleri var almıyım [/b][/quote]

Ben de onu diyorumya; mantıklı düşünebilecek durumda değilsin galiba... İnsanlara ona sıkarım, buna sıkarım diyemezsin...
[/b][/quote]
okey hacı sen dünyanın en mantıklı şahsiyetisin tapıyorum sana maxicep imizin yitik savaşçısı

yitik savaşçıya dip not: hacı Lütfen kapa çenenni

gknky

gknky

Üye
tartışmaya gerek yok bence . ... .

DuNKeR

Üye
tanoyanlar bilirler herhangibi sebepten sirinlenince direk basketbol ynamaya giderim ve akşama kadar oynarım ne sinir kalır ne sitres bence sende ööle yap sinirlenme nedenini unutturacak bişeyle uğras

pollute

Üye
Aldatmak sadece fiziksel olmuyor...Söylenmiş bir yalan da aldatmaktır...Sen benim ilk aşkımsın demek ama aslında bir başkasına aşık olmak gibi...
Başkasına yazdığın şiirden bir mısrayı o anda bulmuş gibi söylemek gibi...
Değil mi bladix?değil mi dosdoğru insan gknky?

Bildiğim şudur ne zaman safça,masumca duran bir şeyi kırarsa insan sonu enin de sonun da hakettiği olur...
Aldatmayın sevmediğinizi bile...Ve intikam da almayın...
Bırakın intikamınız zaten yüksekteki biri tarafından alınır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...