sa Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz x 2 (2.00Ghz) işlemci 2gb ram foxcon orta bir ana kart 100 tl felan ee modelini bilmiyorum yardımcı olursam sevinirim asus gt 440 ddr5 almayı düşünüyom
kardeş tamam da anakartın tam modelini yazmak zorundasın yoksa seçtiğimiz ekran kartıyla uyumsuzluk gösterebilir
ona göre alacagız
buldum özellikleri şöyle| İşlemci: | Intel ® Core ™ 2 Duo, Pentium ® Dual-Core, Pentium ® D, Pentium ® 4, Celeron ® D, Celeron ® işlemciler, Soket T (LGA775) |
| Chipset: | Intel ® 945GC + ICH7 |
| Front Side Bus: | 1333 (oc) / 1066 / 800 / 533 MHz (FSB) |
| Bellek: | Dual Channel DDR2 667/533/400 x 2 DIMM, Max. 4GB |
| Die VGA: | Entegre |
| Genişleme Yuvaları: | 1 x PCIe x16, 1 x PCIe x1, 2 x PCI |
| IDE: | ATA 100 x 1 |
| ATA (SATA) / RAID: | SATAII x 4 |
| Ses: | 5.1 kanal ses, Realtek ® ALC662 (HDA) |
| LAN: | 10/100 LAN, Realtek ® RTL8101E |
| IEEE1394: | N / A |
| Arka Panel I / O Portları: | 1 5.1 kanal Ses jakları (3 jakları) ayarlamak 1x PS / 2 klavye bağlantı noktası 1 x PS / 2 fare portu 1x Paralel port 1x Seri port 4x USB 2.0 port 1x RJ45 LAN portu 1x VGA bağlantı noktası |
| Dahili I / O Konnektörleri | ATX 24-pin güç konnektörü 4-pin ATX 12V güç konektörü İşlemci / Sistem konnektörleri 1x CD-in bağlantısı 1x Ön Ses başlık 1x IRDA 1x Hoparlör 1x IDE konnektörü 1x Ön Panel konnektörü 2 adet USB 2.0 konnektörü, ek 4 port desteği 4x SATAII konnektörleri 1x Soygun 1x COM header (Rezerve) Çıkış 1x S / PDIF 2x USB güç başlıkları 1x Disket sürücü bağlantı noktası |
| BIOS Özellikleri: | 4Mb EEPROM'un w / LAN önyükleme PnP, ACPI, WfM, DMI |
| Destek CD'si: | Sürücüler, Adobe Reader, Direct X, Norton |
| Standartlar / Yönetilebilirlik: | PCI 2.3, USB 2.0, DMI 2.5 |
| Özel Özellikler: | * Elde tarafından overclock |
| Form Faktörü: | Micro ATX (9.6 "x 8.0") |
kardeş parça parça sormaktan yoruldum
anakart tamam rami buldm işlemci tmm
power suplly kaç watt peki markası ve modeli nedir ?
çünkü asus gt440 da 6 pin pci güç çıkışı gerekiyor

hec power 300 AR-TF buldumonu nerden bulucam tam olarak![]()

Kasanın içinde kare şeklinde fanı bulunan bir kutu olacak. Onun üzerindeki watt değerlerini yazacaksın. 6-Pin kablosu var mı onu kontrol edeceksin. Eğer bu bilgileri bulamıyorsan kasayı power ile birlikte aldıysan kasanın marka modelini google dan araştırarak içinde kaç wattlık PSU olduğunu bulacaksın.
Benim tavsiyemde 4850 yönünde. Fakat illa o ekran kartını istiyorsan işlemciyi mutlak değiştir.

300w ve hd4850 :d bunu bile düşünme. Benim işlemcim 450w ve ancak yetiyor. 400w lık işlemcim vardı bilgisayarın işlemcisi ve ekran kartı biraz kızdımı reset atıyordu.
Sen sadece ekran kartını düşünme. Sistemi komple yükselt.
imkansız

kardeş bi kere öle ucuzu.com gibi saçma sitelerde bakma alacagın parçalara adam akıllı sitelere bak
vatan bilgisayar--- teknobiyotik---inventus gibi sitelere bak
ve alacagın parçaları ona göre seç
benden bu kadar sen kafana göre takılıyosun ztn bize laf düşmez daha
kardeş bak sana yardım etmeye çalışıyorum ama sabit bi şekilde durmuyosun
önce diyorsun şu ekran kartı onun fiyatına göre öneride bulunuyorum
ama sen 1 saat sonra farklı farklı şeyler le geliyosun
tam olrak isteğin ne ne alacaksın sabit bir bütçe belirt
ona göre yardım edelim
bide sana bişe diyim gülme krizine gircem ben benim pc ye 2 yıl 3 ay önce 1.400 verdim :
ekran kartıyla işlemcinin hiç bir alakası yok
benim işlemci 54 derece iken ekran kartı 62 derece olabiliyor
kardeş 210 tl ye anakart ram işlemci ve ekran kartı deişmez biraz daha para biriktir
en az 1000 tl kadar sana güzel bi kasa toplarız o zamn
de 1000 tl bir arada imkansız fazla ama tek tek alırsak sıkıntı olmaz