tavsiye edeceğiniz en iyi müzik çalar programı hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
tavsiye edeceğiniz en iyi müzik çalar programı hangisi?
arkadaşlar bilgisayarın windows orjinal değil o yüzden windows media player kullanamıyorum. winamp kullanıyorum o da pc suite programı ile uyuşmuyor pc suite rogramını açtığım anda kapanıyor. bende telefonu bazen uzun süre bilgisayara bağlamak zorunda kalıyorum. bunlardan hariç önereceğiniz güzel bir müzik çalar varmı?

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
PC Suite ile Winamp ın derdi olmaz.Farklı birşekilde çakışma oluyordur.

Herneyse , Winamp kullanma bence.AIMP kur.Hem daha az RAM tüketir hem de daha stabil çalışır.Ayrıca eklenti ve özellik bakımından da Winamp tan çok daha önde.

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
PC Suite ile Winamp ın derdi olmaz.Farklı birşekilde çakışma oluyordur.

Herneyse , Winamp kullanma bence.AIMP kur.Hem daha az RAM tüketir hem de daha stabil çalışır.Ayrıca eklenti ve özellik bakımından da Winamp tan çok daha önde.

teşekkür ederim. çakışma başka birşeyle olmuş olsa neden pc suite programını açtığımda winamp kapansın ki?

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Bir şekilde uyuşmazlık vardır ama bağlantı kuramıyorum.Tabi yazılımlara verilen bir komut ta olabilir.Denemek lazım.

SilentOne

SilentOne

Üye
çakışma olmaması lazım bu arada google ... arattır

bulent67

bulent67

Üye
aimp kullan boyutu kucuk ve gayet basarlili bir muzik oynatici google yaz bulursun

tuncay06

Üye
Arkadasım SEn Xpnı Orjinal yap W.Media player gibi proğramlar hiç bir zaman onun yerını tutamaz

Üst Alt