Tavşan su içmez mi?

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Tavşan su içmez mi?
2 yavru tavşan var su koyuyorum önlerine ama hiç içmiyorlar. Besleyen varsa yardım edebilir mi?

aiger

aiger

Üye
tavşan beslemiyorum fakat tavşanlar suya ihtiyaç duyarlar. içmiyorlar deyip sularını kesme sakın.

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
su olmadan hayat olmaz

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Su ihtiyacını sebzelerden alır,aynısı kaplumbağ da oluyor marul yerler ama suyun yüzüne bakmazlar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Hiç suya dokunmuyorlar otlayıp duruyorlar

marist

marist

Üye
Bende daha su içtiklerini görmedim.

by-pegasus

Üye
benim 1 tane vardı yabani yakaladım ama suyu hiç durdurmazlardı hergün su koyardım

Invoke

Invoke

Üye
Benim kuzende vardı da su içiyordu diye hatırlıyorum...

- - - Eklendi - - -

İçmiyorsa zorlama bence.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
daha önce tavşan besledim kışın kuru yonca samanı verirdim suyu kana kana içerlerdi
yazın yeşil zebze versende havalar sıcak oldugu için normalden daha fazla su içer

47MaDo47

47MaDo47

Üye
ßenceDe İçmiyorLar BesinLerden ÇıkarıyorLar.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Su koyma bakalim. Eger brkac gune olmezlerse su icmiyorlar demektir.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Hee :D çok sevimliler kıyamam :)

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
bende önceden tavşan bestedim günde yarım saat gözümü diker bakardım. Sorunun cevabı ise su içiyorlar, içerlerken de çok gördüm ama çok su içmiyorlar genellikle tavşanlar su ihtiyacını yediği sebze meyveden karşılıyorlar, tavşanın su içmiyor diye endişelenme yemek yiyorlarsa sorun yok ama sularıni ihmal etme :oke:

- - - Eklendi - - -

Tavşan ile başka sorun varsa sorabilirsin birkaç yıl tavşan besledim

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Çok sıçıyorla :D bizde ben bunlara dışarda tahtadan bi kümes yaptım bu kümesin altı açık mı olmalı? Toprağa yuva yapacaklar ama sansar kazıp girmesindiye biraz gömmeyi düşünüyorum böyle yaparsam tavşan toprağı kazıp kaçar mı? Kümesin altını kapayıp içine mi toprak doldursam?

Anil-D

Anil-D

Üye
bencede fela kokuyo

yunus4554

yunus4554

Üye
beyler bu islerin uzmaniyim koyde yasadigim.icindir :sirit: tavsanlar su ya cok ihtiyac duymazlar ottan aldigi su onlara yetiyor 10 15 gun su icmeye bilirker bide senin tavsanlar evcil degil dag tavsani dag tavsanlari suyu nerdeyse hic icmez . :-)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Çok sıçıyorla :D bizde ben bunlara dışarda tahtadan bi kümes yaptım bu kümesin altı açık mı olmalı? Toprağa yuva yapacaklar ama sansar kazıp girmesindiye biraz gömmeyi düşünüyorum böyle yaparsam tavşan toprağı kazıp kaçar mı? Kümesin altını kapayıp içine mi toprak doldursam?

Toprağı kazıp kaçabilir.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Önlem al diyosun :) valla bilmiyorum ne tavşanı :D

Üst Alt