Oğuzhan Üye Metalci Melek' Alıntı: Sen kimsin kamil Genişletmek için tıkla ... Ben kabiz. Bu arada ben sana Hakan desem sorun olur mu? Abi demem icin fazla yas farki yok gibi hissettim.
Metalci Melek' Alıntı: Sen kimsin kamil Genişletmek için tıkla ... Ben kabiz. Bu arada ben sana Hakan desem sorun olur mu? Abi demem icin fazla yas farki yok gibi hissettim.
Kerim. Üye hikmet366' Alıntı: yazık oldu bari boğazından keste etını ye Genişletmek için tıkla ... batubower' Alıntı: etini ye boşuna ölmüş olmasın Genişletmek için tıkla ... ikinizede bişey demiyorum boğazını kes ye demiş kafaya bak.hiç mi hayvan sevgisi yok sizde
hikmet366' Alıntı: yazık oldu bari boğazından keste etını ye Genişletmek için tıkla ... batubower' Alıntı: etini ye boşuna ölmüş olmasın Genişletmek için tıkla ... ikinizede bişey demiyorum boğazını kes ye demiş kafaya bak.hiç mi hayvan sevgisi yok sizde
Oğuzhan Üye Orada 19 yazıyür. - - - Eklendi - - - fk555897' Alıntı: Veteriner'e götürmen daha makbul olur. Genişletmek için tıkla ... Ölmüş zaten. Niye götürsün?
Orada 19 yazıyür. - - - Eklendi - - - fk555897' Alıntı: Veteriner'e götürmen daha makbul olur. Genişletmek için tıkla ... Ölmüş zaten. Niye götürsün?
by-pegasus Üye onun çaresi baytar ama zeytin yağı varsa sür benim köpeğe 4 domuz saldırmış ayağı şişti ben zeytin yağı sürdüm 2 güne geçti
onun çaresi baytar ama zeytin yağı varsa sür benim köpeğe 4 domuz saldırmış ayağı şişti ben zeytin yağı sürdüm 2 güne geçti
codblackops2 Üye Oğuzhan' Alıntı: Orada 19 yazıyür. - - - Eklendi - - - Ölmüş zaten. Niye götürsün? Genişletmek için tıkla ... otopsi
Oğuzhan' Alıntı: Orada 19 yazıyür. - - - Eklendi - - - Ölmüş zaten. Niye götürsün? Genişletmek için tıkla ... otopsi
Oğuzhan Üye codblackops2' Alıntı: otopsi Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Metalci Melek' Alıntı: Konuşma len Genişletmek için tıkla ... Tamam Hakan.
codblackops2' Alıntı: otopsi Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Metalci Melek' Alıntı: Konuşma len Genişletmek için tıkla ... Tamam Hakan.
haydaravısyon Üye bi keresinde komşumun tavşanına vazodaki suya ıslanmış gülleri yedirmiştim hayvan kırmızı mor renklerde boncuklarını dökünce hayvan iç kanama geçiriyor sanmış
bi keresinde komşumun tavşanına vazodaki suya ıslanmış gülleri yedirmiştim hayvan kırmızı mor renklerde boncuklarını dökünce hayvan iç kanama geçiriyor sanmış