Tuba
Üye
Nerden biliyorsun ki öyle bile olsa hiçbir çocuk hatta insan böyle bir davranışı hak etmez !!!Çocuklar hiperaktif belki ?
Nasıl davranıldığı ortada...Nasıl davranılıyor ki ? abartmayın. Konunun başlığında tasma yerine sırt kemeriyle yetiştirilen çocuklar yazsa, farklı tepkiler gösterirdiniz.
Düşünün farklı bir ülkeye gittiniz, Çocuğunuz yerinde durmayan şımarığın teki. Koşsa kaçsa gitse nasıl bulacaksın o çocuğu daha ? 24 saat tasmayla dolaştırmıyolarya kalabalık yerlerde kaybolmaması için icad edilmiş bişey.
5-10 sene sonra adım gibi eminim ülkemizdeki kadınlar bebek arabası alırken birde bu kemerden alacaklar.
İsmini değiştirdiğinde görüntü yine aynı kalıyor ama
tüm çare bitti sadece bu mu var annelerimiz babalarımız şimdiye kadar bizleri böyle mi yetiştirdi
kim hak ediyor böyle bi davranışı zihni yerinde olmayan birini bağladıklarında ne kadar üzülüp vahşice gördüğümüz bi durumu böyle bi şekilde görmek hiç güzel değil !!!
5-10 seneye gerek yok var bunlardan kullananlardan ülkemizde yok değil yani var...
sen çocuk olsan senide bu şekilde gezdirseler ne kadar hoşuna gider....neresine yazık yaaa
yazıklık bir durum yok ortada
peki bu görüntüyü sen beğendin mi? konunun başlığı ne olursa olsun bu görüntünün iticiliğni değiştirmez.tabi bu benim fikrim herkez farklı düşünebilir..

haklısın...oha vallahi...
ben küçük çocuğumu boynuma alıyorum...
sorun kalmıyor...
hem iletişimim kopmuyor, hem tehlike ortadan kalkıyor...
büyük çocuğumun da elinden tutuyorum. zaten aklı eriyor...
bunların bu kadar da mı insanlık hisleri zayıf...
bi çocuğa nasıl sahip çıkacağın senin elinde bi çocuğu nasıl hareket edeceğide annne babanın elinde ama adına ne derseniz deyin farketmez ama resimdeki görüntülerle değil...
düşünsenize çocuğun psikolojisini

köylerde tarlalarda insanlar çocuklarını hiç bir yere bağlamıyor sırtında taşıyor koca tarla düşünsenize orda çocuğu bıraktığını ama ne yapıyorlar sırtlarına bağlıyorlar...
--------------- Ekleme ---------------
senin fikirlerin herkesin düşüncesi farklı olabilir ama ben katılmıyorum ve kızıyorum elinden tutmayacaksan sırtına al Kolaj06 arkadaşımızın dediği gibi şahsen babamda bizi öyle taşımış çocuğunu kucağına almak bu kadar ağır mı geliyor ?Söylediklerine katılıyorum dostum ama birde şöyle düşünsen görülüyor ki resimlerin hepsi dış mekanda yakalanmış ve özellikle trafik yoğun metropollerde çocuk kazaları genellikle anne ve babalarının ani dikkatsizliği sonucu ellerinden kaçırdıkları yada başıboş ortalıkta koşuşturan minikler yüzünden oluyor. sonuçta çocuğun eli oldukça aşağıda ve bir eliniz dolu iken haşarı çocuğunuzun elini bazı durumlarda mecburen sokakta bırakmak zorunda kalabiliyorsunuz. bunun sonucunda oluşan kazaları bileğe bağlanarak çocuğunuzun (ki çocukların çoğu o yaşlarda hiper aktiftir) haşarı koşuşturmacasını sınırlayarak onu korumuş oluyorsunuz. bence bu açıdan gayet faydalı ve sağa sola çekiştirilmemesi gereken bir konu... önemli olan asli amaç...![]()
çocuğun kaçırılması aradaki kemerin mesafesine bi bakın çocuk arkanızda kalıyor zaten şu devirde adamın kolundaki çantayı kapıp kaçan adam arkanızda kalan çocuğun kemerini kesemez mi yani ? ? ?
sırtından veya kucağındaki çocuğu kaçırmaktan daha kolay kemeri kes ve kaç !!!
neresine yazık yaaa 

vahim...

adamlara bak töbe töbe