Tasmayla Çocuk Yetiştiren Ebeveynler :( :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Tasmayla Çocuk Yetiştiren Ebeveynler :( :(

:off::off::off:

• Beğen
Tepkiler: kol@j

loss_pain

loss_pain

Üye
allah akıl fikir versin.. sanki hayvan gezdiriyorlar:s

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yazık ya insana verilen değere bakın.birde güya medenileşmiş ülkeler.

156asd156

Üye
ne dengesiz insanlar var ya zaman ilerledikce ne yapacaklarını bilemiyorlar bide gelismis ülkeler :hmmm

Mert

Mert

Üye
Kötü birşey ama çocuk kaçırmalara azcık çözüm olabilir. Gerçi başkaları kaçıramazsa çocuklar kendileri kaçar:hmmm

156asd156

Üye
Kötü birşey ama çocuk kaçırmalara azcık çözüm olabilir. Gerçi başkaları kaçıramazsa çocuklar kendileri kaçar:hmmm

Bİr yerde evet cozum olabilir ama anneleri cocuklarının ellerinden tutup daha iyi yetisdirseler yeterli olacagını dusunuyorum hic olmassa bole insanlık rezaleti cıkmaz ortaya

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Anne ve babalar dışarda çocuklarına sahip çıksalar böyle bi tasmaya gerek kalmaz arkadaşlar tasmanın ucundan tutmayı bilen kişi çocuğun elinden tutamayacak kadar aciz mi? ? ?

Nillowa

Üye
yazık yaa.. bu çocuğun psikolojisinide bozar

zibidi39

zibidi39

Üye
fena sayılmaz aslıdna :D mıllet ısını yaparken cocuk hep yanında ama bence bu lavuklar ellerınde tuatacaana o dalgayı bellerıne baglasaarl ya:D

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Çocuklar hiperaktif belki ?

Nillowa

Üye
ne kadar hiperaktif olursa olsunlar böle dawranılmayı haketmiolar

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Nasıl davranılıyor ki ? abartmayın. Konunun başlığında tasma yerine sırt kemeriyle yetiştirilen çocuklar yazsa, farklı tepkiler gösterirdiniz.
Düşünün farklı bir ülkeye gittiniz, Çocuğunuz yerinde durmayan şımarığın teki. Koşsa kaçsa gitse nasıl bulacaksın o çocuğu daha ? 24 saat tasmayla dolaştırmıyolarya kalabalık yerlerde kaybolmaması için icad edilmiş bişey.
5-10 sene sonra adım gibi eminim ülkemizdeki kadınlar bebek arabası alırken birde bu kemerden alacaklar.

Nillowa

Üye
olabilir ama çocuğa yazık..

zibidi39

zibidi39

Üye
Nasıl davranılıyor ki ? abartmayın. Konunun başlığında tasma yerine sırt kemeriyle yetiştirilen çocuklar yazsa, farklı tepkiler gösterirdiniz.
Düşünün farklı bir ülkeye gittiniz, Çocuğunuz yerinde durmayan şımarığın teki. Koşsa kaçsa gitse nasıl bulacaksın o çocuğu daha ? 24 saat tasmayla dolaştırmıyolarya kalabalık yerlerde kaybolmaması için icad edilmiş bişey.
5-10 sene sonra adım gibi eminim ülkemizdeki kadınlar bebek arabası alırken birde bu kemerden alacaklar.
:oke: hıslerıme tercuman oldun sankı ucunda kanca bulunan zıncırlerle baglamıslar cocukları

EroL

EroL

Emekli Yönetici
:D neresine yazık yaaa :D yazıklık bir durum yok ortada

Love Prince

Love Prince

Üye
Allah akıl fikir versin bu pek medeni insanlara

loss_pain

loss_pain

Üye
peki bu görüntüyü sen beğendin mi? konunun başlığı ne olursa olsun bu görüntünün iticiliğni değiştirmez.tabi bu benim fikrim herkez farklı düşünebilir..

kol@j

kol@j

Üye
oha vallahi...
ben küçük çocuğumu boynuma alıyorum...
sorun kalmıyor...

hem iletişimim kopmuyor, hem tehlike ortadan kalkıyor...
büyük çocuğumun da elinden tutuyorum. zaten aklı eriyor...

bunların bu kadar da mı insanlık hisleri zayıf...

loss_pain

loss_pain

Üye
katılıyorum.. rahata o kadar alışmışlar ki kendi çocuğunun elini tutmaya üşeniyorlar.

nitroux

nitroux

Üye
Anne ve babalar dışarda çocuklarına sahip çıksalar böyle bi tasmaya gerek kalmaz arkadaşlar tasmanın ucundan tutmayı bilen kişi çocuğun elinden tutamayacak kadar aciz mi? ? ?

Söylediklerine katılıyorum dostum ama birde şöyle düşünsen görülüyor ki resimlerin hepsi dış mekanda yakalanmış ve özellikle trafik yoğun metropollerde çocuk kazaları genellikle anne ve babalarının ani dikkatsizliği sonucu ellerinden kaçırdıkları yada başıboş ortalıkta koşuşturan minikler yüzünden oluyor. sonuçta çocuğun eli oldukça aşağıda ve bir eliniz dolu iken haşarı çocuğunuzun elini bazı durumlarda mecburen sokakta bırakmak zorunda kalabiliyorsunuz. bunun sonucunda oluşan kazaları bileğe bağlanarak çocuğunuzun (ki çocukların çoğu o yaşlarda hiper aktiftir) haşarı koşuşturmacasını sınırlayarak onu korumuş oluyorsunuz. bence bu açıdan gayet faydalı ve sağa sola çekiştirilmemesi gereken bir konu... önemli olan asli amaç...:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt