Kötü birşey ama çocuk kaçırmalara azcık çözüm olabilir. Gerçi başkaları kaçıramazsa çocuklar kendileri kaçar![]()
Nasıl davranılıyor ki ? abartmayın. Konunun başlığında tasma yerine sırt kemeriyle yetiştirilen çocuklar yazsa, farklı tepkiler gösterirdiniz.
Düşünün farklı bir ülkeye gittiniz, Çocuğunuz yerinde durmayan şımarığın teki. Koşsa kaçsa gitse nasıl bulacaksın o çocuğu daha ? 24 saat tasmayla dolaştırmıyolarya kalabalık yerlerde kaybolmaması için icad edilmiş bişey.
5-10 sene sonra adım gibi eminim ülkemizdeki kadınlar bebek arabası alırken birde bu kemerden alacaklar.
hıslerıme tercuman oldun sankı ucunda kanca bulunan zıncırlerle baglamıslar cocuklarıpeki bu görüntüyü sen beğendin mi? konunun başlığı ne olursa olsun bu görüntünün iticiliğni değiştirmez.tabi bu benim fikrim herkez farklı düşünebilir..Nasıl davranılıyor ki ? abartmayın. Konunun başlığında tasma yerine sırt kemeriyle yetiştirilen çocuklar yazsa, farklı tepkiler gösterirdiniz.
Düşünün farklı bir ülkeye gittiniz, Çocuğunuz yerinde durmayan şımarığın teki. Koşsa kaçsa gitse nasıl bulacaksın o çocuğu daha ? 24 saat tasmayla dolaştırmıyolarya kalabalık yerlerde kaybolmaması için icad edilmiş bişey.
5-10 sene sonra adım gibi eminim ülkemizdeki kadınlar bebek arabası alırken birde bu kemerden alacaklar.
Anne ve babalar dışarda çocuklarına sahip çıksalar böyle bi tasmaya gerek kalmaz arkadaşlar tasmanın ucundan tutmayı bilen kişi çocuğun elinden tutamayacak kadar aciz mi? ? ?