Bussey
Üye
-
Konu Sahibi
-
şu siteye güvensem bende alacağım telefon ve aksesuarları da ışte alamıyorum uzun işBuyur kardeşim. Eğer 1 ay bekleyebilirim dersen aliexpress den almanı kesinlikle tavsiye ederim yarısından da az fiyata getirirsin.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Benim 12. ürünüm bugün kargoya verildişu siteye güvensem bende alacağım telefon ve aksesuarları da ışte alamıyorum uzun iş
ürün konusunda sıkıntı yok satıcılar sorunBenim 12. ürünüm bugün kargoya verildiSen düşün artık Ayrıca POWERBANK marka 5600 mah aldım birtane 15 liraya Sapasağlam da çalışıyor.
Çok teşekkür ederim tavsiye için ama 1 ay bekleyemem ne yazık kiBuyur kardeşim. Eğer 1 ay bekleyebilirim dersen aliexpress den almanı kesinlikle tavsiye ederim yarısından da az fiyata getirirsin.
Para olsa tabi ki kıyarımhepsiburadada 10 Amperleri Vardı Paraya Kıy İyisini Al Pişman Olma Almişken İyisi Olsun 70 TL Cıvarı 10 Amperini Rahat BUlursun
Çok teşekkür ederim tavsiye için ama 1 ay bekleyemem ne yazık ki
Para olsa tabi ki kıyarım
Bir ürünü en çok satan ve olumlu yanıt alan satıcıyı bulmak zor değil ki kardeşim. Benim 12 üründen 1 tanesi geç geldi sadece.ürün konusunda sıkıntı yok satıcılar sorun
Aynen Bende Alırsam Bunu Alacağim Ne Zamandırda Takip EdiyorumXiaomi 10400 mAh aldım memnunum telefonu 4 defa şarj ediyor.65 liraya almıştım şimdi ne kadar bilmiyorum
Xiaomi 10400 mAh aldım memnunum telefonu 4 defa şarj ediyor.65 liraya almıştım şimdi ne kadar bilmiyorum
Aynen Bende Alırsam Bunu Alacağim Ne Zamandırda Takip Ediyorum@
Bussey Kardeşim Kaçirma Bence Bak En Fazla 70 Tl Bekle Al S5 İ Filan 3 4 Kere Şarj Eder
Ne DemekTamam o zaman bunu bir not edeyim ben çok teşekkür ederim
Ne DemekBu Akşam 23:59 a Kadar Alanlara 3 Değil 4 Hiç Değil Tam 5 KG Bal Hediye Ediyoruz Efenim Hayırlı Akşamlar
Bakacağım mutlaka teşekkürlerParana kıy buradan al
İlk başlarda ben de bu site hakkında olumsuz düşünüyordum, fakat Huawei Honor 6 için başka hiç bir yerde kılıf bulamadım, mecburen bu siteden sipariş verdim. Kılıf yaklaşık 1 ay sonra geldi. Fakat ne yazık ki, kılıf gelene kadar telefonu satmıştım, kılıf elimde kaldı.şu siteye güvensem bende alacağım telefon ve aksesuarları da ışte alamıyorum uzun iş
İlk başlarda ben de bu site hakkında olumsuz düşünüyordum, fakat Huawei Honor 6 için başka hiç bir yerde kılıf bulamadım, mecburen bu siteden sipariş verdim. Kılıf yaklaşık 1 ay sonra geldi. Fakat ne yazık ki, kılıf gelene kadar telefonu satmıştım, kılıf elimde kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?