Taşınabilir Diskim Yere Düştü Açılmıyor Lütfen Yardım !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Taşınabilir Diskim Yere Düştü Açılmıyor Lütfen Yardım !

Yukarıdaki taşınabilir harddiski yaklaşık 4-5 ay önce aldım içinde tam 190 GB film, 50 GB oyun vardı (Düşürmeden önce). Yaklaşık 50 cm den aşağı düştü bir şey olmamıştır diye takıp bakmadım sonraki gün taktığımda ilk önce tık tık tık sesleri geliyor sonra zzzttt olarak ses geliyor sonra ses yok, hem yeşil hemde kırmızı ışığı sürekli yanıyor ama bilgisayarım görmüyor. Yukarıdaki internet sitesine talepte bulunsam garanti kapsar mı? Harddiskin içinide açmadım. Cevaplarınızı bekliyorum lütfen. Şimdiden teşekkürler.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
geçmiş olsun harddisk dagılmış.
garantiye yolla bir ihtimal. yenisini gönderirler.
içindeki veriler kurtulurmu bilemem.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
AmbaSSad0R

AmbaSSad0R

Üye
bende ona benzer yere düşme olayı oldu ,linux işletim sistemli bir pc ye bağla şansın varsa içindekileri kurtarabilirsin ,ve pc nin ön usblerine bağlama kesinlikle anakart kasa arkasındaki çıkışlara bağla,
veya hdd nin kutusunu sök içindeki 2.5" lik diski pcye sata üzerinden 2.bir hdd olarak bağlayarak açmayı dene! ,ayrıca yere düşürmek garanti kapsamı dışındadır,o site sadece satışını yapar sen dağıtıcı firma bilgilerini öğrenmen gerek dediğim gibi darbe vs şeyler garanti kapsamı dışındadır, eğer gönderirsen darbeden olduğunu belirtme durup duruken pc görmemeye başladı falan bir şey uydur C=

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
geçmiş olsun harddisk dagılmış.
garantiye yolla bir ihtimal. yenisini gönderirler.
içindeki veriler kurtulurmu bilemem.
bende ona benzer yere düşme olayı oldu ,linux işletim sistemli bir pc ye bağla şansın varsa içindekileri kurtarabilirsin ,ve pc nin ön usblerine bağlama kesinlikle anakart kasa arkasındaki çıkışlara bağla,
veya hdd nin kutusunu sök içindeki 2.5" lik diski pcye sata üzerinden 2.bir hdd olarak bağlayarak açmayı dene! ,ayrıca yere düşürmek garanti kapsamı dışındadır,o site sadece satışını yapar sen dağıtıcı firma bilgilerini öğrenmen gerek dediğim gibi darbe vs şeyler garanti kapsamı dışındadır, eğer gönderirsen darbeden olduğunu belirtme durup duruken pc görmemeye başladı falan bir şey uydur C=

Hiç değilse içindekileri kurtarsam yeter, o filmleri indirene kadar canım çıktı resmen dediklerini deniycem ama harddiski açarsam garantiye hiç almazlar, siteyi arayıp bir sorucam alırlar mı diye. Teşekkürler bu arada.

• Beğen
Tepkiler: d3l!a$k
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt