Tarihi fotoğraf! Fenerbahçe kampında Galatasaraylılar ...!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Tarihi fotoğraf! Fenerbahçe kampında Galatasaraylılar ...!

Şike soruşturması ve tutuklamalar nedeniyle tarihinin en zor günlerini yaşayan Fenerbahçe'ye ezeli rakibi, ebedi dostu Galatasaray'dan destek geldi!

Topuk Yaylası'ndaki kamptan ayrılan Fenerbahçe kafilesini uğurlamaya gelen sarı lacivertli taraftarlara Galatasaraylılar da eşlik etti! Tesislerin önünde toplanan, aralarında sarı-kırmızı forma giymiş ve ellerinde pankartlar taşıyan Galatasaraylı taraftarının da yer aldığı grup, takımı İstanbul’a uğurladı. Fenerbahçeli ve Galatasaraylı taraftarlar, açtıkları pankartlar ve tezahüratlarla futbolcular ve teknik heyete moral verdiler.

greenmile

greenmile

Üye
birbirmizden nefret ettiğimiz kadar sevgimizde büyüktür bizim,aslında birimizin canı acısa diğerimiz de hisseder derinden.Galatasaray ebedi dostluğunu yönetim olarakta göstermiştir zaten,birkez daha Galatasaray camiasına teşekkürlerimi iletiyorum.

Masha

Masha

Üye
:oke:bu olması gerekiyor zaten

'Davut

'Davut

Üye
Vay be Koçum Gsliler :) Yaşam biter destek asla...:)

greenmile

greenmile

Üye
bazı galatasaraylılar dua ediyordu fener düşsede federasyon bize dul aylığı bağlasa diye ama aralarında adamlarda varmış:)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bazı galatasaraylılar dua ediyordu fener düşsede federasyon bize dul aylığı bağlasa diye ama aralarında adamlarda varmış:)

kötü düşündünenler azınlıktadır merak etme. Sadece bazen biraz hırs yaparlar o kadar. Ben galatasaraylı olmasam da çevrem öyle. :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...