Kadıköy hatırası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Kadıköy hatırası


Dünyanın nefesini tutarak izlediği Galatasaray-Fenerbahçe derbisine Sarı-Kırmızılı taraftarların şovu damgasını vurdu. Maçtan günler öncesinde karşılaşmanın biletlerini tüketen Galatasaraylı taraftarlar, maçın başlamasına saatler kala yaptıkları üç boyutlu gösteri ile coştu. Geçen sezon Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı’nda kazanılan şampiyonluk kupasının tasvir edildiği üç boyutlu gösteride önce dev boyutta bir Aslan elinde şampiyonluk kupasıyla boy gösterdi. Hemen yanında ise Şükrü Saracoğlu Stadı’nın alevler içinde kalışını izleyen Fenerbahçeli bir futbolcu temsil edildi.

Süper kareografi

Sarı-Kırmızılı ekibin taraftar grubu ultrAslan’ın hazırladığı bu süper kareografi tribünleri dolduran binlerce Galatasaraylı’yı kendinden geçirdi. Ardından statta çalınan şarkılarla coşku tavan yaptı. 52 bin 650 koltuk kapasiteli Türk Telekom Arena derbide tarihi günlerinden birini yaşarken, taraftarlar maç sonuna kadar takımlarına büyük destek verdi.

Konvoy yaptılar

Derbi karşılaşması öncesi Galatasaray’ı Florya Metin Oktay Tesisleri’nden çok sayıda taraftar uğurladı. Sarı-Kırmızılı takımın tesislerden ayrılmasından önce çıkış kapısı önünde toplanan çok sayıda taraftar, tezahüratlar yaparak oyunculara ve teknik heyete moral verdiler. Tarafarlar, daha sonra araçlarıyla da takım otobüsünü Türk Telekom Arena Stadı’na kadar takip edip, yol boyunca destek verdiler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt