Tarife Değiştiremiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sakalli7190

Üye
    Konu Sahibi
Tarife Değiştiremiyorum
Vodafone Online Self Servis'ten Tarife Değişikliğine giriyorum ama değiştirme seçenekleri çıkmıyor.

Nasıl değiştireceğim?

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Vodafone self servis (online işlemler) sayfası sürekli hatalarla doludur. Kontör bilgisi bile bazen yanlış göstermektedir. Yanı orada çıkacak sorunlara çok şaşırmamalısınız. Yapmanız gereken müşteri hizmetlerini arayarak tarife değişikliğini yapmanızdır.

sakalli7190

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone self servis (online işlemler) sayfası sürekli hatalarla doludur. Kontör bilgisi bile bazen yanlış göstermektedir. Yanı orada çıkacak sorunlara çok şaşırmamalısınız. Yapmanız gereken müşteri hizmetlerini arayarak tarife değişikliğini yapmanızdır.

Hocam o çok pahalı olmaz mı? :D

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Hocam o çok pahalı olmaz mı? :D

Herhangi bir Vodafone hattından müşteri hizmetlerini aramak süre kısıtlaması olmaksızın 40 Kurustur. (Sabit hatlarda ücretlendirme servis sağlayıcısı tarafından yapıldığından farklı olacaktır.)

sakalli7190

Üye
    Konu Sahibi
Herhangi bir Vodafone hattından müşteri hizmetlerini aramak süre kısıtlaması olmaksızın 40 Kurustur. (Sabit hatlarda ücretlendirme servis sağlayıcısı tarafından yapıldığından farklı olacaktır.)

Peki hocam bayiler de değiştirebilir değil mi?

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Peki hocam bayiler de değiştirebilir değil mi?

Hat sahibi siz iseniz değiştirebilirler. Ama tabiki her bayi aynı değil uğraşmak istemezlerse online olarak yapabilirsiniz müşteri hizmetlerini arayın diyerek geride çevirebilirler. Bu arada hangi tarifeye geçeceksiniz mesaj yoluyla geçiş yapamıyor musunuz ?

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
Gün içerisinde tarife değiştiremediyse bir sonraki gün dene hocam.benzer bi durum yakın zamanda benim başıma gelmişti.servis tercihleri bölümünden işlem yapacaktim fakat gün içinde sürekli hata verdi.bir gün sonra denedim bu kez açılmıştı.işin acele değilse bir de yarın dene derim hocam.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Ya da geçmek istediğin tarife için sms yolunu kullanabilirsin. Tüm tarifelerin sms kodu Vodafone sitesinde, orada bakıp istediğin tarife kodunu 7048'e göndererek geçebilirsin :oke:

sakalli7190

Üye
    Konu Sahibi
Mesaj yoluyla geçmek istediğimde sistemde sorun olduğunu söylüyor :S

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Vodafone Self Servis'te tarife değiştirme bölümü düzeldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt