[quote="Bessonnitsa, post: 5725360"]Kullanışlı! Teşekkürler ... - - - Eklendi - - - :rica:
yaren_dede Üye Konu Sahibi Bessonnitsa' Alıntı: Kullanışlı! Teşekkürler ... - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ...
yaren_dede Üye Konu Sahibi Sw33TyBoY' Alıntı: Kullanışlı beğendim ama kendime göre nasıl ayar çekebilirim düzenleme Genişletmek için tıkla ... öncelikle konudaki dosyayı indir ve klasörü zipten çıkart dosyaya sağ tıkla ve düzenle sonra alttaki resimi takip et tırnak içinde kalan yerleri düzenle Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Sw33TyBoY' Alıntı: Kullanışlı beğendim ama kendime göre nasıl ayar çekebilirim düzenleme Genişletmek için tıkla ... öncelikle konudaki dosyayı indir ve klasörü zipten çıkart dosyaya sağ tıkla ve düzenle sonra alttaki resimi takip et tırnak içinde kalan yerleri düzenle
yaren_dede Üye Konu Sahibi Sw33TyBoY' Alıntı: Eyw Buruder ilk denemelerde başarısız oldum ama şimdi oldu tşkler Genişletmek için tıkla ... dostum
Sw33TyBoY' Alıntı: Eyw Buruder ilk denemelerde başarısız oldum ama şimdi oldu tşkler Genişletmek için tıkla ... dostum