"Taraftarımız olmadan kolay olmayacak"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
"Taraftarımız olmadan kolay olmayacak"
Fenerbahçe’nin İsviçreli futbolcusu Reto Ziegler, BATE Borisov ile yapacakları maçı değerlendirdi. Ziegler, taraftarın olmayacağı bu mücadelenin kendileri için çok da kolay olmayacağını ifade etti.



UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanşında yarın Belarus'un BATE Borisov takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe'nin İsviçreli futbolcusu Reto Ziegler, taraftarlarından yoksun olacakları maçın zor geçeceğini söyledi.

Ziegler, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'yi Avrupa'da temsil ediyor olmaktan son derece mutlu ve gururlu olduğunu belirterek, "Avrupa platformunda oynamak benim için çok önemli. Benim,
takımım ve hocamız için tur atlamak önemli bir hedef" dedi.

Cezaları nedeniyle seyircisiz oynayacakları rövanş maçının kolay olmayacağını vurgulayan Ziegler, "Yarın bizi çok zor bir maç bekliyor. Taraftarımız olmadan çok da kolay olmayacak. Ancak bu ilk kez olmuyor. Daha önceki yıllarda da taraftarsız maçlar oynadık. Hocamız bizi gayet iyi şekilde hazırladı. Tamamen konsantre ve hazır bir şekilde maçı bekliyoruz" diye konuştu.

BATE Borisov'un kamuoyunda küçümsendiği şeklindeki bir soruyla ilgili de İsviçreli futbolcu, "Yarınki maç bir final maçı. Sahaya mutlaka kazanmak için çıkıyoruz. Hocamız da bize her zaman rakibi küçümsememek gerektiğini anlatıyor. Çünkü gerçekten iyi organize bir ekip, ilk maçta hücum yönünden de kuvvetli olduğunu gördük. BATE Borisov'a büyük bir saygımız var. 'Kim kazanacak, kim kaybedecek' şeklinde bir yüzde vermek istemiyorum. Daha çok kazanmak isteyen takım kazanacak, bu da biz olacağız" dedi.
 


Buğra

Buğra

Admin
koyu bir taraftar olarak;
bu sene çok sürprizler oldu. napoli 0-3 pilzen
atletico madrid 0-2 rubin kazan gibi surprizler oldu ve bate küçük takim olsada zor bir rakip gecen sene apoel diye bir takim vardi adini kim biliyordu o gune kadar? ama ceyrek final oynadilat bu yuzden maca cok garanti bakmamak lazim
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Bu maci alacagiz insallah . ;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt