Kiğılı'dan F.Bahçe ve G.Saray yorumu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Kiğılı'dan F.Bahçe ve G.Saray yorumu
Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Abdullah Kiğılı, bu akşam UEFA Avrupa Ligi ikinci tur rövanş maçında, Belarus'un BATE Borisov takımıyla yapacakları maçla ilgili, ''Bu akşam galip gelip, yolumuza devam edeceğiz'' dedi.
Abdullah Kiğılı, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve beraberindeki heyet ile Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'i ziyaretlerinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Bir gazetecinin, bu akşamki BATE Borisov maçında Fenerbahçe'nin şansını sorması üzerine Kiğılı, ''İlk maçın büyük avantajıyla bu akşam maça çıkıyoruz. Hedefimiz bu turu atlamak. Bu turu geçtiğimiz takdirde Fenerbahçe, ilk defa Avrupa Ligi'nde bir ön tura geçmiş oluyor. Bu akşam galip gelip, yolumuza devam edeceğiz'' diye konuştu.
Başkanvekili Kiğılı, maçın seyircisiz oynanacağını, bunun maçın kaderini etkileyip etkilemeyeceğine ilişkin bir soruya da, ''Bu mevzuyu hiç açmayın, kötü, çok kötü'' yanıtını verdi. Patlayıcı maddeyi atan azınlık bir seyirci grubunun bulunduğunu belirten Kiğılı, ''Çok dikkat etmesi lazım, yazık oluyor. Sonucunda 32 bine yakın parasını vermiş insan var burada. Loca sahipleri var, ayrıca hasılattan ciddi manada kaybediyoruz. Maddi bakımdan kaybımız oluyor ve bir de ayrıca ağır cezalar ödüyoruz'' ifadelerini kullandı.
Kiğılı, ''Lütfen bir daha bu tür maçlarda hem içeride, hem dışarıda seyircimiz son derece dikkatli olmalı. Kulübe, futbolcuya, teknik kadroya, taraftara, bu işten para kazanan bütün insanlara yazık oluyor. Onun için lütfen taraftarı bu işte sağduyuya davet ediyoruz'' dedi.

"GALATASARAY'IN ŞANSI DEVAM EDİYOR"
Abdullah Kiğılı, Galatarasay'ın dün akşam UEFA Şampiyonlar Ligi'nde sahasında Schalke 04 ile 1-1 berabere kalmasıyla ilgili de ''Şansı devam ediyor'' değerlendirmesini yaptı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt