Taraftar İade Edilen Kupa Hakkında Ne Düşünüyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
Taraftar İade Edilen Kupa Hakkında Ne Düşünüyor?
Tayfur Havutçu ve Serdal Adalı'nın tutuklanıp cezaevine gönderilmesinden sonra Beşiktaş yönetimi Türkiye kupasını bugün saat 14:30 itibariyle iade etti. Yönetimin bu tutumu Beşiktaş taraftarı tarafından takdirle karşılandı. Birçok sosyal paylaşım sitesinde bu konu hakkında yorum yapan taraftarlar kupanın iadesi konusunda çok mutlu.

İşte taraftraların yorumlarından bazıları;

* Bazıları kupa için ŞEREF'ini verir, bazıları ŞEREF için kupasını..!:bye2:

*Demirörenin belkide BEŞİKTŞAŞ'A geldiğinden beri en büyük hareketi

*Bu durumda yapılması gereken en mantıklı ve en şerefli karar

*süper Beşiktaşlılık duruşu budur işte

*Şeref’in takımına yakışan yapıldı

*eğer yıllardır şerefimizle övünüyorsak bunu yapmamız gerekliydi helal olsun kartalım ..... BU LİG İÇİN FAZLA ŞEREFLİYİZ

*Kupayi biraktiysak super kupa finalinede cikmak istemiyoruz fenev as takimiyla fenevin paf takimyla oynasn yakisir onlara

*Madem hakkimizla almadığımızı düşünenler var bırakın kupa onlarin olsun

*en doğru karar . dert etmeye gerek yok bizde o kupadan çok var zaten biz şerefzilerin liginde şerefli kalan tek takımız .

*Bjk kupayı fenerli tff'ye vermiş. 30 yıl sonra Türkiye kupası gören ilk fenerli M.Ali Aydınlar oldu. :)))

Bjkrhpozitif.Com Özel Haberidir

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392, minoo, 'Patron ve 1 kişi daha

greenmile

greenmile

Üye
şike kabul edilmiştir bana göre:)

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
murat ortada bı şike var evet ama suclusu suan hapiste yargılandı :)
bız burda aziz yıldırım hakkında bıle yazarken cok konusmadm en azından ben
cunku yargı sürecındeydı haa suan cezası onaylandı yargı sürecnı gectı hüküm gıydı
besıktaslı olmadgn ıcın hıc anlayamayacaksn şeref herseyden önemlı bizde
bi kere daha gurur duydum bu davranısıyla besıktasımın ama sen anlayamazsın:good:

• Beğen
Tepkiler: minoo
greenmile

greenmile

Üye
murat ortada bı şike var evet ama suclusu suan hapiste yargılandı :)
bız burda aziz yıldırım hakkında bıle yazarken cok konusmadm en azından ben
cunku yargı sürecındeydı haa suan cezası onaylandı yargı sürecnı gectı hüküm gıydı
besıktaslı olmadgn ıcın hıc anlayamayacaksn şeref herseyden önemlı bizde
bi kere daha gurur duydum bu davranısıyla besıktasımın ama sen anlayamazsın:good:

tuba dün beşiktaş jimnastik kulübü dedi ki bu arkadaşlara inancımız tamdır,bugün kalkmış iade ediliyor kupa.İnancın tam mı değil mi burayı anlamıyorum

fireman87

fireman87

Üye
* Bazıları kupa için ŞEREF'ini verir, bazıları ŞEREF için kupasını..!

Sadece bunu söylemek ve eshefle susmak istiyorum. :pro:

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
valla ne yalan söyleym bende murat :)
* Bazıları kupa için ŞEREF'ini verir, bazıları ŞEREF için kupasını..!

Sadece bunu söylemek ve eshefle susmak istiyorum. :pro:

----------Eklendi @ 17:47:08 ---------- Yazıldı @ 17:46:08 ----------

dıkkatmı cektı yazan gslı :D

tuba dün beşiktaş jimnastik kulübü dedi ki bu arkadaşlara inancımız tamdır,bugün kalkmış iade ediliyor kupa.İnancın tam mı değil mi burayı anlamıyorum

McCeNe

Üye
kupayı almak için şike yap sonra şike patlayınca kupayı geri ver. çık ortaya şerefliyim de. bu mu şeref.

greenmile

greenmile

Üye
bunlar şeref derler de bursayı nasıl düşürdüklerini bir türlü anlatamazlar:)

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
anlamadıgnz bsey varkı kupa yargı sürecınde gerı verıldı
şike yaptgmz ne malum aziz yıldırım gıbı onaylandı mı ?
fenerın sorusturmasında herkes susun dedı daha yargıda ortada bsey yok noldu cıktı

Allah Allah aynı seyı baska takım yapma şerefınde bulunamaz dye mı bukadar tepkı topladı olay anlamadım
siz ıstedgnz yere cekın bız gurur duyuyoruz takımımızla da yönetımle de
renklerıne kurban olayım .)

greenmile

greenmile

Üye
anlamadıgnz bsey varkı kupa yargı sürecınde gerı verıldı
şike yaptgmz ne malum aziz yıldırım gıbı onaylandı mı ?
fenerın sorusturmasında herkes susun dedı daha yargıda ortada bsey yok noldu cıktı

Allah Allah aynı seyı baska takım yapma şerefınde bulunamaz dye mı bukadar tepkı topladı olay anlamadım
siz ıstedgnz yere cekın bız gurur duyuyoruz takımımızla da yönetımle de
renklerıne kurban olayım .)

tubacım aziz yıldırımında onaylanmadı şike yaptığı lütfen bilerek konuşalım şuanda sizinkiler ne kadar suçluysa bizimkilerde o kadar suçlu arada tek fark var biz güveniyor uz suçsuzluğumuza,siz ise güvenemiyorsunuz :) ona bakarsan serdar adalı türkiyeye gelirken kendi isteği ile sorguya gidiyor denmişti yani önemsiz bişey gibi gösterdiler herkese..

fireman87

fireman87

Üye
Bazılarımıza laf anlatmak zor, anlamamakta ısrar ediyorlar..Bu lig için fazlamı şerefliyiz ne.. :pro:

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
greenmile

greenmile

Üye
peki bişey soracağım kupayı iade ettiniz ya avrupadan da vazgeçiyor musunuz şuanda?

fireman87

fireman87

Üye
Sizi ne dende ilgilendirir ?

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
:ehe:ehe
Bazılarımıza laf anlatmak zor, anlamamakta ısrar ediyorlar..Bu lig için fazlamı şerefliyiz ne.. :pro:

----------Eklendi @ 18:04:10 ---------- Yazıldı @ 18:02:59 ----------

bızım guvenmedgmızı nerden bılıyosun okdr güvenyoruzkı her konuda arkasndayz yönetımın
bu mu güvensızlık :)

tubacım aziz yıldırımında onaylanmadı şike yaptığı lütfen bilerek konuşalım şuanda sizinkiler ne kadar suçluysa bizimkilerde o kadar suçlu arada tek fark var biz güveniyor uz suçsuzluğumuza,siz ise güvenemiyorsunuz :) ona bakarsan serdar adalı türkiyeye gelirken kendi isteği ile sorguya gidiyor denmişti yani önemsiz bişey gibi gösterdiler herkese..

----------Eklendi @ 18:05:05 ---------- Yazıldı @ 18:04:10 ----------

murat sana laf yetıstrmekten 60 msj sonra albay olcam rütbe atlycam ama hala anlamıyosun besıktasın her takımdan farklı bı yerde oldugunu
bitane kartalım benım:good:

----------Eklendi @ 18:05:20 ---------- Yazıldı @ 18:05:05 ----------

murat sana laf yetıstrmekten 60 msj sonra albay olcam rütbe atlycam ama hala anlamıyosun besıktasın her takımdan farklı bı yerde oldugunu

greenmile

greenmile

Üye

bızım guvenmedgmızı nerden bılıyosun okdr güvenyoruzkı her konuda arkasndayz yönetımın

helal kazandığını düşündüğün kupa iade edilmez burda anlaşamıyoruz tuba fenerde ligi iade etse inan derdim ki demek ki biz bi haltlar yemişiz iadenin başka açıklaması yoktur.

----------Eklendi @ 18:07:11 ---------- Yazıldı @ 18:05:40 ----------

Sizi ne dende ilgilendirir ?

insanca birşey sordum,çocukca cevaplar vermessen sevinirim kupayı verdiğinize göre herhalde avrupayada gitmeyeceksiniz zira kupayı veripte avrupaya gidiyorum demek saçma

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
murat anlamadıgn da bu ya ben nekadar anlatsamda anlamycaksın bosver ondan hıc yorma kafanı
sende o da kımde ne dusunurse dusunsun
taraftarımız yönetımın arkasında
emınız güvenıyoruz renklerı gbı asil cıkcaz su sacmaladgnz aslında olmayan durumdanda:bye2:

greenmile

greenmile

Üye

----------Eklendi @ 18:05:05 ---------- Yazıldı @ 18:04:10 ----------

----------Eklendi @ 18:05:20 ---------- Yazıldı @ 18:05:05 ----------

ne güzel işte:) tuba sorduğum soruya senden de cevap bekliyorum:)

fireman87

fireman87

Üye
Mesele kupa değil bizim mesele şeref meselesi, gördün ismimiz bulaştı ve kupayı verdik, ama sizin baskan hapise girdi henüz klüpte değişen bişey yok herşeye normal bi şekilde devam ediyosunuz. yazık.

• Beğen
Tepkiler: 'Patron
'Davut

'Davut

Üye
Bjk Harbiden Çağ atladı...(: Yaptıkları şey neyse değişik ama anlamsız gibi...

bossy

bossy

Üye
darısı fenerin başına:ehe

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...