Arkadaşım önce bu linktekini yükle bir telefonun hackli yani dosyaların yazılabilir olması gerekiyor sonra üzerine konudaki istediğin saati yüklemeyi denermisin.
Daha önce bir butür widget yüklediyseniz ondan olabilir.Ayrıca sizde bozuk dosya değilde güncelleme hatası diyorsa dosya olmadığından veya aynı dosyanın yani editlediğim mif dosyasını üzerine yazamıyordur.Bunları gözden geçiriniz olmazsa yardımcı olurum.Ayrıca ben hackli bir c7 de denedim çalışıyor.
Biganalogclock widget'i yoktur sende sanırım önce bu widgeti kurarsan sonra üstüne bu verdiğim sis dosyalarından istediğini kur telefonu baştan başlat ve ekle çalışması lazım.
Biganalogclock widget'i yoktur sende sanırım önce bu widgeti kurarsan sonra üstüne bu verdiğim sis dosyalarından istediğini kur telefonu baştan başlat ve ekle çalışması lazım.
abi bu saatlerde sadece mif dosyası mı değişiyor? o zaman sadece mif dosyasını versen nereye atacaksak onu söylesen de öyle bir denesem
diğer türlü biganalogclock yüklemekle falan olmuyor
sanırım C6-01 de adı farklı geçiyor o saatin çünkü orjinal widgetlerde "saat, büyük analog" var
abi bu saatlerde sadece mif dosyası mı değişiyor? o zaman sadece mif dosyasını versen nereye atacaksak onu söylesen de öyle bir denesem
diğer türlü biganalogclock yüklemekle falan olmuyor
sanırım C6-01 de adı farklı geçiyor o saatin çünkü orjinal widgetlerde "saat, büyük analog" var
Benim yapmış olduğum sis dosyasını siscontents ile açarsın içindeki mif dosyasını alıp telefonunda Biganalogclock widgeti kurulu ise C:/resource/apps altına atman yeterli arkadaşım
Yok kardeş amaç basit zaten varolan mif dosyasını değiştirme sis ilee yapsan aynı sonuç zaten.Daha öncede bahsettiğim gibi bu uygulama daha önce yoksa kurduktan sonra mif dosyasını değiştir 1. mesajda eklemiştim sanırım.