Taraftar Analog Saatler (Widget olarak)

apof1s

Üye

güncelleştirme hatası veriyo üstüne yükleyince

Akatsuki

Üye
Tam Trabzonspor ile ilgili birşey buldum dedim ama telefona yüklerken dosya bozuk hatası alıyorum

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tam Trabzonspor ile ilgili birşey buldum dedim ama telefona yüklerken dosya bozuk hatası alıyorum

Daha önce bir butür widget yüklediyseniz ondan olabilir.Ayrıca sizde bozuk dosya değilde güncelleme hatası diyorsa dosya olmadığından veya aynı dosyanın yani editlediğim mif dosyasını üzerine yazamıyordur.Bunları gözden geçiriniz olmazsa yardımcı olurum.Ayrıca ben hackli bir c7 de denedim çalışıyor.

Telfn hackli ama ynede bu yerleşk bileşen yüklenemiyor hatası veriyor

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Telfn hackli ama ynede bu yerleşk bileşen yüklenemiyor hatası veriyor

Biganalogclock widget'i yoktur sende sanırım önce bu widgeti kurarsan sonra üstüne bu verdiğim sis dosyalarından istediğini kur telefonu baştan başlat ve ekle çalışması lazım.

CanKartaL

Emekli Yönetici
abi bu saatlerde sadece mif dosyası mı değişiyor? o zaman sadece mif dosyasını versen nereye atacaksak onu söylesen de öyle bir denesem
diğer türlü biganalogclock yüklemekle falan olmuyor
sanırım C6-01 de adı farklı geçiyor o saatin çünkü orjinal widgetlerde "saat, büyük analog" var

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
onu nerden bulabılrm ?

Örnek dosya linkini 1.mesaja ekledim arkdaşım onu deneyebilirsin

Benim yapmış olduğum sis dosyasını siscontents ile açarsın içindeki mif dosyasını alıp telefonunda Biganalogclock widgeti kurulu ise C:/resource/apps altına atman yeterli arkadaşım

apof1s

Üye
Fb nin daire saatını açan varsa mif dısyasını verebilirmi?(bilg. Yok suan onn için)

apof1s

Üye
Oldu sonunda çok teşekkürler

c6-01 denendi çalışıyor emeğine sağlık

CanKartaL

Emekli Yönetici
Mif dosyasını sis içinden çıkartıp yukarıda belirttiğim yere kopyala kardeş.

onu deniyorum şimdi de abi diğer arkadaş da bu şekilde mi yaptı acaba
yoksa direk yüklendiyse benim telefonda mı bir sorun var dedim

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
onu deniyorum şimdi de abi diğer arkadaş da bu şekilde mi yaptı acaba
yoksa direk yüklendiyse benim telefonda mı bir sorun var dedim

Yok kardeş amaç basit zaten varolan mif dosyasını değiştirme sis ilee yapsan aynı sonuç zaten.Daha öncede bahsettiğim gibi bu uygulama daha önce yoksa kurduktan sonra mif dosyasını değiştir 1. mesajda eklemiştim sanırım.

CanKartaL

Emekli Yönetici
bu mif dosyasında bir gariplik mi var yoksa ben mi açamıyorum :S 4 parça resim çıkıyor 3 ü görünmüyor 1 tanesinde de çeyrek saat resmi görünüyor :S

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu mif dosyasında bir gariplik mi var yoksa ben mi açamıyorum :S 4 parça resim çıkıyor 3 ü görünmüyor 1 tanesinde de çeyrek saat resmi görünüyor :S

Siscontent ile sis dosyasını açtığında da direk mif dosyasını dışarıya çıkartcaksın mif içindekileri değil.