Taraftar Analog Saatler (Widget olarak)

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Taraftar Analog Saatler (Widget olarak)
Arkadaşlar beğenen , beğenmeyen herkese şimdiden Sonsuz Teşekkürler.Elimden geldiğince hatasız sıfırdan yapmaya çalışıyorum umarım beğenirsiniz Saygılarımla.
Not : Belle N8,C7 de denenmiştir.

Daire şeklindeki saatler.İlginiz için teşekkürler

Örnek:

Not: Arkadaşlar bu widget Biganalogclock.mif dosyasını değiştirmek içindir.Bu widget olmadan telefonunuzda çalışmaz.

Örnek Dosya linki :

Tepkiler: cevat0001, alici-35, CanKartaL ve 7 diğerleri

aras248

Üye
süpersin

----------Eklendi @ 15:29:47 ---------- Yazıldı @ 15:29:08 ----------

arkadaki kare şeklide olmasa çok güzel olurdu

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
süpersin

----------Eklendi @ 15:29:47 ---------- Yazıldı @ 15:29:08 ----------

arkadaki kare şeklide olmasa çok güzel olurdu

Teşekkürler onun üzerindede çalışıyorum Daire şeklindede olacak.

02samsat

Üye
kardeş paylaşım için teşekkür ederim.
Uygulamayı yükledim ancak hiçbir yerde bulamıyorum Ana ekranda nasıl göstereceğiz. WİDGET ekleme ekranında bulamadım. Uygulamalarda da yok. Uygulama yönetisinde baktım C nin içinde görünüyor ama bulamıyrm

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ana ekrandayken büyük analog saati ekleyin yanlız belirtmiştim C7de denenmemiştir

----------Eklendi @ 18:37:15 ---------- Yazıldı @ 18:31:45 ----------

----------Eklendi @ 18:38:19 ---------- Yazıldı @ 18:37:15 ----------

saolasın hemşerim

Sende sağol kardeşim

----------Eklendi @ 18:38:52 ---------- Yazıldı @ 18:38:19 ----------

Teşekkürler ellerine sağlık.

cengizx1

Üye
arkadaslar gs ıcın saatın etrafını temızledım bı bakarsanız sevınırım olumlu yada olumsuz cvplarınızı beklıyorum

----------Eklendi @ 19:24:04 ---------- Yazıldı @ 19:14:17 ----------

yokmu deneyen ya arkadaslar ??

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
güzel paylaşım teşekkürlerr ...

----------Eklendi @ 20:00:29 ---------- Yazıldı @ 19:58:01 ----------

Bir ekran görüntüsü paylaşırmısın bende merak ettim .Daire şeklinde olanıda hazırda o yüzden

cengizx1

Üye

----------Eklendi @ 20:00:29 ---------- Yazıldı @ 19:58:01 ----------

Bir ekran görüntüsü paylaşırmısın bende merak ettim .Daire şeklinde olanıda hazırda o yüzden

arkadasım bırıncısı benım telde olmuo c6-01 benım tel ıkıncısı ben garantı vermıom tamamen oldu dıye ama bıseyler yaptım yınede ısteyen denesın ımzaladımda kotu bısey yok yanı en kotu ıhtımal calısmaz okadar

nadir_89

Üye
valla bu çalışmalar çok güzel belleyi baya bir özelleştirebilecez anlaşılan bizede geldiği zaman tabi
arkadaşın çalışmalar güzel olmuş tabi kare çerçeve olmadan daha güzel olacak bendede c6-01 olduğu için deneyemedim ama bide ben hazırlayayım dedim

deneme fırsatım olmadığı için çok kötü görünüyor olabilir şimdiden kusura bakmayın sadece merak ve deneme amaçlı yaptım
indirmek isteyenler:

indirip deneyen olursa ekran görüntüsü koyarsa sevinirim nasıl göründüğünü bende merak ediyorum