Tapatalk (sorunsalı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Tapatalk (sorunsalı)
Tapatalk'ı çok sık kullanan biri olarak sadece maxicep forumunda yaşadığım bir sorun hakkında sizleri bilgilendirmek istedim.

Forumda konularda bir üye diğer bir üyenin mesajını alıntı yaptığı zaman ben alıntı yapan üyenin mesajını göremiyorum.

Şöyleki siz başka bir üyenin mesajına alıntı yaptınız ve kendi mesajınızı yazdınız ben sizin yazmış olduğunuz mesajı göremiyorum sadece alıntı yaptığınız üyenin mesajını görüyorum.

Yazılan mesajları görmek için alıntı ile cevapla butonunu kullanarak o yazılan nesajı okumak zorunda kalıyorum.

Bu sorunun tapatalk kaymaklı olduğunu düşünmüyorum zira tapatalk ile bir çok foruma bağlanıyorum bu sorunu sadece maxicep'te yaşıyorum.

Sorunu bir an önce çözmeniz dileklerimle.

Ozan

Admin
Sorunu inceleyeceğim.

Teşekkür ederim.

Forumda herhangi bir sorun yok sorun sizin uygulamanizda olmali renk ayarlarina bakin bizim sistem icin olan tapatalk programinda dark ve light temalari var, sizde nasil bilmiyorum. Light temasinda yazilar hic gozukmuyordu fakat Tapatalk 2.0 guncellemesiyle bu sorun ortadan kalkti..

Ekran goruntusu de ekledim.
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2

Ekli dosyalar

Konu Sahibi

Son sürüm tapatalk kullanıyorum sorun benden kaynaklıdır diye silip yeniden yükledim cihazı restore ettikten sonra bile durum aynı ve konuda belirttiğim gibi sadece maxicep'e mahsus bir sorun tapatalk ile en az 15 foruma giriş yaparım bu sorunu maxicep dışında hiçbir forumda yaşamadım bende yada proda sorun olsa diğer forumlardada aynı sorunu yaşarım bu nedenle sizde sorun yok diye bilmeden yazmayın insanları yanıltmayın.

Buyrun buda benden caps.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...