Tapatalk ile resım yollayamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Tapatalk ile resım yollayamıyorum
Tapatalk ile siteye resım yollayamıyorum sorun nedir resım paylaşma ayarı eklentide duruyor tam resım yukleyecem tapatalk geçiyor sadece bu sitede var suan sorun

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Tapatalk ta genel bir sorun var başka forumlara da olmuyor . Sen diğer secenek ile yükle Tapatalk tan değil de bu foruma seçeneği seç

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Tapatalktan hiç yollanmıyor resim

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Bu sayfayı gorebılmek yada yukleyebilmek için yetkiniz yok diyor @Ozan

0MG90

0MG90

Üye
Eklenti olarak seçme normal galeriden seç

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
deneme tapatalk iphone 4

Ekli dosyalar

ismail

ismail

Üye
evet bende de olmadı android tapatalkta bi sorun var

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Güncelle yin duzeldi bnde

Who_knoxer

Who_knoxer

Üye
Bende bugün foruma baglanamadim.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Tapatalk eski tüm versiyonlara resim upload hizmetini durdurdu önceden tapatalk kimliği olanlar etkilenmedi yakında onlarıda kapatır resimleri artık yüklemek için eski sistemdeki gibi yapmayı planlıyor paralı olacak.

• Beğen
Tepkiler: çaminci
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Eski sürümde resım yukleme yok mu yanı

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Eskı surumde resım yollamak yoksa tapatalk kullanmanında anlamı yok benım tel ios 6.1.3 desteklıyır en son

McBoltt60

McBoltt60

Üye
Tapatalk eski tüm versiyonlara resim upload hizmetini durdurdu önceden tapatalk kimliği olanlar etkilenmedi yakında onlarıda kapatır resimleri artık yüklemek için eski sistemdeki gibi yapmayı planlıyor paralı olacak.
parali olmasa. iyii di
[emoji818] ne güzel. resim cekip koyuyordum ..
hemen anlasilmasi sağlanıyor. [emoji817]

• Beğen
Tepkiler: Nextman
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Paralı olması kotu bir maxicep uygulaması ios da yok onada yapılırsa iyi olur tapatalk artık bildirim de gelmiyor eskı surum de

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
Saçmalık.
Tapatalk kullanma nedenlerim arasında resim upload etmemdi şuan upload edilebiliyor fakat umarım kapatılmaz

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Saçmalık.
Tapatalk kullanma nedenlerim arasında resim upload etmemdi şuan upload edilebiliyor fakat umarım kapatılmaz
merak etme :cool zamanında denediler önüne geçemediler Galaxy S2 yeni çıkmıştı ilk yüklediğim uygulama ozaman Tapatalk olmuştu ordan hatırlıyorum ertesi gün üyelik zorunluluğu getirdiler sonra üyelik sistemi kaldı ama fotoğraf olayı geri geldi :oke:

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
merak etme :cool zamanında denediler önüne geçemediler Galaxy S2 yeni çıkmıştı ilk yüklediğim uygulama ozaman Tapatalk olmuştu ordan hatırlıyorum ertesi gün üyelik zorunluluğu getirdiler sonra üyelik sistemi kaldı ama fotoğraf olayı geri geldi :oke:
Zaten android kullanıcılarının önüne geçilmez aynı şekilde jailbreak lı ios lu cihazlarında :D freedom , apk varken iş rahat :cool

• Beğen
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Jalibreklı ios için tapatalk tarzı uygulama var mı

Ozan

Ozan

Admin
Jailbreaklı ios konusunda bilgim yok ancak tapatalk da şu an sorun yaşayan varsa buraya yazabilir ? Resim yollayamama tapatalk ile alakalı.

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Tapatalk güncelleme ve ücretsiz hizmetleri ücretli hale getirmek için güncelleme yapılmaktadır. Oluşan hatalar bu yüzden bazı kaynaklardan ipad için denedim ciddi sıkıntı verdi bu nedenle gerçekten hızlı ve güvenli mobil sürümümüz bence yeterli şu sıralar

Üst Alt