Tapatalk ile resım yollayamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Tapatalk güncelleme ve ücretsiz hizmetleri ücretli hale getirmek için güncelleme yapılmaktadır. Oluşan hatalar bu yüzden bazı kaynaklardan ipad için denedim ciddi sıkıntı verdi bu nedenle gerçekten hızlı ve güvenli mobil sürümümüz bence yeterli şu sıralar

Bende tapatalki bıraktım tapatalktan bildirimde gelmiyor, tarayicida gayet iyi ama bildirim olayı iyi oluyordu :)

NEXUS

NEXUS

Üye
Tapatalk güncelleme ve ücretsiz hizmetleri ücretli hale getirmek için güncelleme yapılmaktadır. Oluşan hatalar bu yüzden bazı kaynaklardan ipad için denedim ciddi sıkıntı verdi bu nedenle gerçekten hızlı ve güvenli mobil sürümümüz bence yeterli şu sıralar
Resmi uygulamayı yayınlasanız android için boşuna tapatalk yer kaplamıcak telefonda :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Resmi uygulamayı yayınlasanız android için boşuna tapatalk yer kaplamıcak telefonda :)
Çok öfkeli gördüm seni bu konuda :hmmm, :D tabiki değerli kardeşim gönül isterki bir an önce yayınlayalım. Ancak sitemiz her geçen gün yenilenerek daha da ileriye gidiyor. Kısa süreli planlarımız arasında :oke:

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
Ozan

Ozan

Admin
Ana sayfadaki yeni yapılanma sonrası uygulamalara başlanacak, tapatalk kullanmayacak hale geleceğiz en kısa vadede diye umuyorum, kesin planlarımız arasında

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve Nextman

Üst Alt