ben giriyom androidde Tapatalk ile ios ve android den girilmiyor
phasan Üye İsmail' Alıntı: ben giriyom androidde Genişletmek için tıkla ... Tapatalk ile ios ve android den girilmiyor
İsmail' Alıntı: ben giriyom androidde Genişletmek için tıkla ... Tapatalk ile ios ve android den girilmiyor
marist Üye Konu Sahibi İsmail' Alıntı: ben giriyom androidde Genişletmek için tıkla ... Girilmiyor demedik ki zaten. Giriyor ama çoğu zaman ilk mesajimdaki hatayı veriyor ve bazen de yükleniyor yazısında kalıyor.
İsmail' Alıntı: ben giriyom androidde Genişletmek için tıkla ... Girilmiyor demedik ki zaten. Giriyor ama çoğu zaman ilk mesajimdaki hatayı veriyor ve bazen de yükleniyor yazısında kalıyor.
ismail Üye marist' Alıntı: Girilmiyor demedik ki zaten. Giriyor ama çoğu zaman ilk mesajimdaki hatayı veriyor ve bazen de yükleniyor yazısında kalıyor. Genişletmek için tıkla ... bende olmuyor? sadece netim yavaşken olyor
marist' Alıntı: Girilmiyor demedik ki zaten. Giriyor ama çoğu zaman ilk mesajimdaki hatayı veriyor ve bazen de yükleniyor yazısında kalıyor. Genişletmek için tıkla ... bende olmuyor? sadece netim yavaşken olyor
marist Üye Konu Sahibi İsmail' Alıntı: bende olmuyor? sadece netim yavaşken olyor Genişletmek için tıkla ... Hadi bende yavaş diğer arkadaslarda? Onu geçtik ben diğer sitelere girebiliyorum forumlar dahil.
İsmail' Alıntı: bende olmuyor? sadece netim yavaşken olyor Genişletmek için tıkla ... Hadi bende yavaş diğer arkadaslarda? Onu geçtik ben diğer sitelere girebiliyorum forumlar dahil.
ismail Üye marist' Alıntı: Hadi bende yavaş diğer arkadaslarda? Onu geçtik ben diğer sitelere girebiliyorum forumlar dahil. Genişletmek için tıkla ... Bilemicem marist hocam ben rahatım
marist' Alıntı: Hadi bende yavaş diğer arkadaslarda? Onu geçtik ben diğer sitelere girebiliyorum forumlar dahil. Genişletmek için tıkla ... Bilemicem marist hocam ben rahatım
marist Üye Konu Sahibi İsmail' Alıntı: Bilemicem marist hocam ben rahatım Genişletmek için tıkla ... Hocam derken
ismail Üye marist' Alıntı: Hocam derken Genişletmek için tıkla ... tam tanımadığın kişilere hitap işte
marist Üye Konu Sahibi İsmail' Alıntı: tam tanımadığın kişilere hitap işte Genişletmek için tıkla ... Peki
Ozan Admin Arkadaşlar dün tapatalk güncellemesi yapıldı sitemize, onla alakalı bir bug olmuş, şu an düzelmiş olmalı. İyi Forumlar
Arkadaşlar dün tapatalk güncellemesi yapıldı sitemize, onla alakalı bir bug olmuş, şu an düzelmiş olmalı. İyi Forumlar
phasan Üye Sorun hala aynı suan baktım yapatalk ios surum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Hep yuklenıyor dıyo sorun duzelmedi @Ozan
Sorun hala aynı suan baktım yapatalk ios surum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Hep yuklenıyor dıyo sorun duzelmedi @Ozan
Ozan Admin phasan' Alıntı: Sorun hala aynı suan baktım yapatalk ios surum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Hep yuklenıyor dıyo sorun duzelmedi @Ozan Genişletmek için tıkla ... Kaldırıp tekrar ekler misiniz siteyi muhtemelen cache ile alakalı
phasan' Alıntı: Sorun hala aynı suan baktım yapatalk ios surum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Hep yuklenıyor dıyo sorun duzelmedi @Ozan Genişletmek için tıkla ... Kaldırıp tekrar ekler misiniz siteyi muhtemelen cache ile alakalı