Telefonum G2 hep bu hatayı alıyorum ve foruma geç baglaniyorum bazen bekliyorum bekliyorum açılmıyor kapatıp çıkıyorum, bunun yüzünden sinir oluyorum foruma girmek gelmiyor içimden [emoji19] [emoji19]
Bu maxicep ile alakalı değil tapatalk ile alakalı u sorunu başka forumlarda da yaş8yorum çünkü o yüzden siteden girinizTelefonum G2 hep bu hatayı alıyorum ve foruma geç baglaniyorum bazen bekliyorum bekliyorum açılmıyor kapatıp çıkıyorum, bunun yüzünden sinir oluyorum foruma girmek gelmiyor içimden [emoji19] [emoji19]
KoymamışlarTapatalkta anket oy kullanma neden yok
yani tapatalk koymamış buda siteyle alakalı değilHım ben sadece maxi de takıldığım için diğer forumlari bilmiyorum.Bu maxicep ile alakalı değil tapatalk ile alakalı u sorunu başka forumlarda da yaş8yorum çünkü o yüzden siteden giriniz![]()
Koymamışlaryani tapatalk koymamış buda siteyle alakalı değil

Katılıyorum.Mis gibi Mobile sürüm varken Tapatalk'la hiç uğraşmayınyani mobile sürüm ile daha rahat kullanırsınız forumu..

Tarayıcıdan mi yoksa uygulamasi mi?Mis gibi Mobile sürüm varken Tapatalk'la hiç uğraşmayınyani mobile sürüm ile daha rahat kullanırsınız forumu..