Tapatalk 'a Maxicep Portal Özelliği de Eklendi (iOS, Android, Blackberry, Windows Phone)

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Tapatalk 'a Maxicep Portal Özelliği de Eklendi (iOS, Android, Blackberry, Windows Phone)
Tapatalk yazılımıyla, forum tarafında oldukça aktif bir mobil kullanım görmekteyiz ve buna Portal tarafımızı da ekledik. Portalımızda yazılan haberleri de Tapatalk üzerinden takip edebilirsiniz. Uygulama penceresini yenilediğinizde Hesaplarınız sekmesinde, Maxicep bağlantısı altında hemen en üstte PORTAL bağlantısını göreceksiniz.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Not: Bu özellik şimdilik sadece Tapatalk 4 (Android) ve Tapatalk 2 (iOS) için geçerlidir. Kısa zamanda uygulamanın "ücretsiz" sürümlerinde de kullanılacak.

Ekli dosyalar

Tepkiler: mürteza16, Puck, -efşan ve 4 diğerleri
Android için yok galiba bizde gözükmüyor abi

Tepkiler: Buğra

ANIL

Admin
Az önce baktım bende bir sorun yok

Tepkiler: Buğra

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Not: Bu özellik şimdilik sadece Tapatalk 4 (Android) ve Tapatalk 2 (iOS) için geçerlidir. Kısa zamanda uygulamanın "ücretsiz" sürümlerinde de kullanılacak.

Tepkiler: Buğra, Şehriyar ve ANIL
Güzel oldu teşekkürler

- - - Eklendi - - -

Görmek için çıkış yapın maxicep'i silin tekrar arayıp oturum açın

Akıncı

Üye
daha kullanmıyoruk ama teşekkürler eline sağlık

Samet.25

cok iyi olmus surekli tapatak tan giriyodum haberleride okumak istiyodum bu sayede artik daha rahat eksiksiz bi forum olduk

Nextman

Emekli Yönetici
Teşekkürler dostum

KayraBey

Üye
Ben bu özelliği hiçbir zaman kullanamayacağım

Tepkiler: Şehriyar

UpOneTR

Üye
tapatalk 2 (android) bekliyorum

Puck

Üye
Geçenlerde fark etmiştim allah allah dedim önceden nasıl görmemişim diye soruyordum kendime meğer yeni eklenmiş

hizan

Üye
Tapatalk imzası çıkmıyor, şu an tapatalk tan yazıyorum.