Invoke
Üye
Taklitlerimden Sakınınız.
Artık Ben Bile Yapmıyorum . Siz Devam Ediyonuz Olmz Ama.
Sadece sana karşı yapıyorum.
. Yapmayım mı?

Taklitlerimden Sakınınız.
Artık Ben Bile Yapmıyorum . Siz Devam Ediyonuz Olmz Ama.
. 
konu dışı bölümünü windowsphonede vaktini geçiren kaç arkadaşımız var ayrıca bu diğer bölümlerdeki moderator arkadaşlara haksızlık olmazmı sonuçta ankete sadece Windows phone ve simbian bölümlerinin moderator leri var o yüzden buraya taşınmasını uygun bulmuyorumKonu dışı bölümüne taşınmıştır.
Arkadaşlar tüm yönetim ekibi adına teşekkürler ancak gerek admin gerekse moderatör arkadaşlarımın hepsi birbirinden kıymetli.
Sizler de öylesiniz.
Yorum ve paylaşımlarınızla foruma canlılık ve renk kattığınız için hepinize teşekkürler.
bence turbocore arkadaşımızı etkiliyorsunuzSadece sana karşı yapıyorum..
Yapmayım mı?![]()
Tahrik Etmekten Dolayı Sizleri İdam Ediyoruz Tabiki Sizin Kararınız Ben Artık Yapmamaya Karar Verdim Ara Sıra Yapıyorum Sadece Ama Sen İstediğin Zaman Yapabilirsin.Sadece sana karşı yapıyorum..
Yapmayım mı?![]()
yazı başlagıcında belirttiğim gibi ben verdim@bulutsuzgece ile bir seminer falan mı düzenlesek 8 oy aldı diğerleri sadece 1 oy oda @Kurtuluş40 oldu kim verdi oyu![]()
Görmedim aslında okudum ama microsoftun yeni oyununu haber yapıyordum ondandıryazı başlagıcında belirttiğim gibi ben verdim

olabilir insanlık haliGörmedim aslında okudum ama microsoftun yeni oyununu haber yapıyordum ondandır![]()
Tahrik Etmekten Dolayı Sizleri İdam Ediyoruz Tabiki Sizin Kararınız Ben Artık Yapmamaya Karar Verdim Ara Sıra Yapıyorum Sadece Ama Sen İstediğin Zaman Yapabilirsin.

Yok bazen yazıyorum.Artık Tüm Kelimelere Büyük Harf İle Başlamaya Mı Karar Verdin?
//Tamam, uzatmıyorum. Oyumu verdim, gidiyorum.![]()
konumuza bir yer bulamadık ilginç
hocm ndr bu çektiğin konulardan)
Nokia Lumia 520 İle Gönderildi.
Yapıcak bişey yok ama dikkat ettim her seferinde oluyor herneyse sustum banned olmayayım birde .ah bir bilsem var bir gariplik ama çozemedim
.Windows phone ve symbian@Buğra yı da eklerseniz oy kullanıcam.
.gif)
O zaman gidiyorum.Windows phone ve symbian![]()

anket bölümünde seçenek şıkkı kısıtlı olması sebebi ile sadece simbian ve windowsphone gönül isterdiki tüm arkadaşları ekleyip daha kapsamlı bi anket olsun ancak zaten anketimizi sağolsunlarO zaman gidiyorum.![]()