tanışmak istediğiniz ve en çok faydalı bulduğunuz bölüm moderator?

Sponsorlu Bağlantılar

tanışmak istediğiniz ve size göre en faydalı moderator

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
tanışmak istediğiniz ve en çok faydalı bulduğunuz bölüm moderator?
istedim ki yıllarca bizler için emek vermiş, maxicep ailesindeki (Windows phone ve simbian) moderator arkadaşlar için hem düşüncelerimizi aktaralım hemde ayın üyesi gibi bizde ayın yada yılların moderator" unu seçelim. maxicep teki geçen vaktimin çoğu zamanı simbian ve windos phone de geçtiği için sadece 2 bölümü seçtim ve ilk yorumda benden olsun ben şahsen simbiandan tanıdığım yada kendisi ile bizzat yakından tanımak istediğim "kurtuluş40" moderator ki kendisine bu vesile ile çok teşekkür ederim. Simbian ailesinde yıllarca bizler için hazırlayıp sunduğu cfv ve yazılımlar benim gibi bir çok arkadaşımızda hala kullanılıyordur. Ayrıca diğer tüm moderator arkadaşlara da samimi olarak çok teşekkür ederim.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
tümü seçeneği yok mu :)

TurboCall

TurboCall

Üye
Özgür Abiyi Ama Ali Kemal Abide Olabilir.
Ama bunun konusu bura değil bence konu gereksiz ve konu dışı bölümünde olmalı yanlış anlama hem daha çok kişiye ulaşır hem daha uygun.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
tümü seçeneği yok mu :)
eminimki tümü seçeneği olsaydı hepimiz tek o şıkka verirdik amaç onlar içinde biraz heyecan olsun nasılki bizler ufacık bir yarışmada olsa heyecan duyuyoruz onlarda bizim gibi biraz olsun bu heyecanı yaşasınlar..

TurboCall

TurboCall

Üye
İlk oy kullananda benim yani .:D. 1

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
Özgür Abiyi Ama Ali Kemal Abide Olabilir.
Ama bunun konusu bura değil bence konu gereksiz ve konu dışı bölümünde olmalı yanlış anlama hem daha çok kişiye ulaşır hem daha uygun.
konuyu maxicep genelede açtım aslında bende karar veremedim nereye açayım diye ancak dediğim gibi maxicepteki geçen vaktimizin bir çoğunu bu iki bölümde ğeçiriyoruz ve anketteki moderator arkadaşlarda bu iki bölüm moderator u bu yüzden buraya açtım. Ali kemal beyin benim içinde çok ayrı bir yeri var sadece burda moderator ler var bi anket te onlar için admin arkadaşlar için yaparız

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Savaşmı Çıkarcanız Moderatöler arasında :D

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Ben Ali Kemal abiye bazen uyuz oluyorum, sürekli yeni telefonlarla ve 8.1 güncellemesiyle bize hava atıp kıskandırıyor :) şaka bir yana hepsini severim moderatorlerimizin :)

TurboCall

TurboCall

Üye
Ben Ali Kemal abiye bazen uyuz oluyorum, sürekli yeni telefonlarla ve 8.1 güncellemesiyle bize hava atıp kıskandırıyor :) şaka bir yana hepsini severim moderatorlerimizin :)
polis bekleniyor @papakudioflu şaka şaka .:D. Bende aslında ilk ali kemal abi yazdım ama mod olunca değiştirdim

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
o kadar da havası olmalı ama değilmi bence hakkıdır :maxicep:

TurboCall

TurboCall

Üye
@bulutsuzgece ile bir seminer falan mı düzenlesek 8 oy aldı diğerleri sadece 1 oy oda @Kurtuluş40 oldu kim verdi oyu :D

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Keşke iki ya da üç oy hakkımız olsaydı. Sensation ile Anıla haksızlık yaptım gibi hissediyorum

Invoke

Invoke

Üye
Lüzumsuz konu. :D

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Konu dışı bölümüne taşınmıştır.

Arkadaşlar tüm yönetim ekibi adına teşekkürler ancak gerek admin gerekse moderatör arkadaşlarımın hepsi birbirinden kıymetli.
Sizler de öylesiniz.

Yorum ve paylaşımlarınızla foruma canlılık ve renk kattığınız için hepinize teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
TurboCall

TurboCall

Üye
Konu dışı bölümüne taşınmıştır.

Arkadaşlar tüm yönetim ekibi adına teşekkürler ancak gerek admin gerekse moderatör arkadaşlarımın hepsi birbirinden kıymetli.
Sizler de öylesiniz.

Yorum ve paylaşımlarınızla foruma canlılık ve renk kattığınız için hepinize teşekkürler.
Hocam yakın zamanda bir konferans düzenlemeyi düşünüyormusunuz 1.sırada lidersiniz sonuçta ? :D

Invoke

Invoke

Üye
:D.

Üst Alt