sağol fesatt-shirt un guzelmıs![]()
şaka şaka alınma hemen 
Bizde gönderelim o zaman
eee nasıl![]()

o kadarda değilBen koymam utanırım
![]()

neden düşmanınmı var bak benimki olduğu halde rahat rahat koyuyom erkekse gelsinKoydum bir ara zaten ama sonra kaldırdım![]()
yerimi yurdumuda biliyo
ne alaka hemen havalara giriyon kızlar rahat bırakıyor sen bırakmıyon istersen takıl bana kızlar 5 metre bile sana yaklaşamaz, hem sanki maxicep fotoyu attınmı hemen ünlümü oluyonKızlar rahat bırakmıyor hacı![]()

git işine farkmış gel seninde beline silah yerleştireyim bakalım kızlar daha yanına uğruyomuOda benim farkım![]()

evet arabayı gören geliyo ama belimdekini görüncede tırssıp kaçıyo sırf bu yüzden kimseyle daha siftah yapmadık 0 kmNeden gelmesinler hacıgelsinler tanışalım kaynaşalım
ama boğmasınlar
Zaten arabayı gören geliyo![]()
ne yapayım ben sizin gibi rahat bir ortamda değilim
fesatlkla ne alaka yasağol fesatşaka şaka alınma hemen
![]()

Ben koymam utanırım
![]()

fesatlkla ne alaka ya
hani bir ara "evde bulduğum arapça çok eski paralar" konusunda elimin üstünde çektiğim zaman elime "elin güzelmiş" dedin ya orada biri sana fesat demişticepten giriyom diye bakamıyom uzun sürüyo işte ordan aklıma gelmişti
![]()
Neden gelmesinler hacıgelsinler tanışalım kaynaşalım
ama boğmasınlar
Zaten arabayı gören geliyo![]()

yok demek karşıma çıkmayın maxicepli demem yakarım çıranızıla sanki ehliyet varda![]()
şaka maka bir yana fazla abartmayın şimdiki gençler ehliyetsiz yola çıkıyo durdurmaya çalışıncada basıyo kaçmaya çalışıyo bari siz onlardan olmayın ben çok çektim o **************** bide siz yapmayın