Tanımlanamayn Ağ Cok Acil ?????

Sponsorlu Bağlantılar

Dj_ShArK_001

Dj_ShArK_001

Üye
    Konu Sahibi
Tanımlanamayn Ağ Cok Acil ?????
lütfen arkadaşlar biçare zordurumdayım

- - - Eklendi - - -

Biri lütfen yardım etsin allah rızası için

• Beğen
Tepkiler: Nextman

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Pc masaüstümü yoksa laptopmu ?

marist

marist

Üye
Aynen bende de böyLe oLuyor , modemden kaynakLı diye zannediyorum :s

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
ilk etapta network kartiniz muhtemelen onboarddur driveri kaldiriniz.pcyi restart ediniz .en kotu ihtimalle pcı network kartı takip anakarti test edebilirsin

Dj_ShArK_001

Dj_ShArK_001

Üye
    Konu Sahibi
ilk etapta network kartiniz muhtemelen onboarddur driveri kaldiriniz.pcyi restart ediniz .en kotu ihtimalle pcı network kartı takip anakarti test edebilirsin

bunu denemedim heral usta bana driver yükle felan deme reis yükledim 100 yakın format attım amam olmadı bios pilini çıkardım 32 bit Windows 7 yükledim Ethernet kartım kablom test ettim yukarıdaki resim yazdığım yere mac adresi yazdığımda girebiliyorum ama ben önceden mac adresi felan bilmem yani yazmadan giriyordum arp yani mac adresi nasıl yapacağımı bilmiyoru heralde bios yapılacak uta birde bios AMI nasıl ayarlana pek anlamadım karışık bir bios cvp bekliyorum

- - - Eklendi - - -

Aynen bende de böyLe oLuyor , modemden kaynakLı diye zannediyorum :s

çözüm buldunmu

marist

marist

Üye
bunu denemedim heral usta bana driver yükle felan deme reis yükledim 100 yakın format attım amam olmadı bios pilini çıkardım 32 bit Windows 7 yükledim Ethernet kartım kablom test ettim yukarıdaki resim yazdığım yere mac adresi yazdığımda girebiliyorum ama ben önceden mac adresi felan bilmem yani yazmadan giriyordum arp yani mac adresi nasıl yapacağımı bilmiyoru heralde bios yapılacak uta birde bios AMI nasıl ayarlana pek anlamadım karışık bir bios cvp bekliyorum

- - - Eklendi - - -

çözüm buldunmu

Hayır Cünkü artık kuLLanmıyorum. :s

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ozaman network girisinde sorun var arkadasim.mac adresi bir cihazin seri nosu gibidir harici bir network karti ile deneme yapabilir sin

Dj_ShArK_001

Dj_ShArK_001

Üye
    Konu Sahibi
yer yok usta ben bunuapmam lazım bir ikincisi anan kartagömülü heral eternet kartım

- - - Eklendi - - -

usta bi de araştır baya busorunla karşılaşan var bişeyler bir alternetif veya bişeyler yapmamız lazım rica ediyorum başka arkadaşlara söylermisin baksın çözümü bulan varmıymış mac ff-ff-ff-ff-ff-ff-ff oralar gözükiyor bunu nasıl düzeltmeliyi m bu hatayı buna maxicep aile olara cvp bulalım bakın görün gerçekten bu sorunla karşılacak cok kişi var ya

- - - Eklendi - - -

Ozaman network girisinde sorun var arkadasim.mac adresi bir cihazin seri nosu gibidir harici bir network karti ile deneme yapabilir sin

usta bi de araştır baya busorunla karşılaşan var bişeyler bir alternetif veya bişeyler yapmamız lazım rica ediyorum başka arkadaşlara söylermisin baksın çözümü bulan varmıymış mac ff-ff-ff-ff-ff-ff-ff oralar gözükiyor bunu nasıl düzeltmeliyi m bu hatayı buna maxicep aile olara cvp bulalım bakın görün gerçekten bu sorunla karşılacak cok kişi var ya

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
yer yok usta ben bunuapmam lazım bir ikincisi anan kartagömülü heral eternet kartım

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Değerli arkdaşım mobilden kısaca deyindim burdan daha açıklayıcı anlatım yapayım.Mac yani fiziksel Id dediğimiz numara internette gezinirken yaka kartınız gibidir.Girdiğiniz heryere İp ile birliktee kayıt edilir.Şimdi gelelim çözüme anakartın eğer bu görevi görmüyorsa sorun var demektir bunu aşmanın bir yolu var tabi mac adresini elle girmek onuda altta verdiğim videoyu izleyerek yapabilirsin.:oke:

[video=youtube;qoiGWBjDhY8]http://www.youtube.com/watch?v=qoiGWBjDhY8&noredirect=1[/video]

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Bilgisayarına bir Driver güncelleme programı indir, Ethernet kartını ve modeminin driverını güncelle.

Not: Pardon denemişsin işe yaramamış. Görmemişim.

Dj_ShArK_001

Dj_ShArK_001

Üye
    Konu Sahibi

Değerli arkdaşım mobilden kısaca deyindim burdan daha açıklayıcı anlatım yapayım.Mac yani fiziksel Id dediğimiz numara internette gezinirken yaka kartınız gibidir.Girdiğiniz heryere İp ile birliktee kayıt edilir.Şimdi gelelim çözüme anakartın eğer bu görevi görmüyorsa sorun var demektir bunu aşmanın bir yolu var tabi mac adresini elle girmek onuda altta verdiğim videoyu izleyerek yapabilirsin.:oke:

[video=youtube;qoiGWBjDhY8]http://www.youtube.com/watch?v=qoiGWBjDhY8&noredirect=1[/video]

bunu yaparak kulanıyom resimdedğim gibi ana kart sorunası düzelte bilirim fikrin varmı

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
bunu yaparak kulanıyom resimdedğim gibi ana kart sorunası düzelte bilirim fikrin varmı
Fiziksel adres hatalarını düzelteme imkanı yok bildiğim kadarıyla olsa bile sağlıklı olmaz telefonunuzda ki imei numarası gibi düşünün.

Dj_ShArK_001

Dj_ShArK_001

Üye
    Konu Sahibi

Fiziksel adres hatalarını düzelteme imkanı yok bildiğim kadarıyla olsa bile sağlıklı olmaz telefonunuzda ki imei numarası gibi düşünün.
usta avantaj varsa ne dezavantaji varsa ne ben şuanda internet ortamında bulduğum fiziksel adres kulanıyorum 20 -25 var günlük birini giriyorum neredeyse bunu acıklarmısın

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Avantaj yada dezavantaj Demedim ki sağlıklı olmaz dedim.oda intertnet ortaminda kopma yada gec acilmalara neden ildugu görülmüştür.

Dj_ShArK_001

Dj_ShArK_001

Üye
    Konu Sahibi
çözüm bulan arkadaşım kardeşim yazarsa sevinirim

- - - Eklendi - - -

Avantaj yada dezavantaj Demedim ki sağlıklı olmaz dedim.oda intertnet ortaminda kopma yada gec acilmalara neden ildugu görülmüştür.

usta sağlık olmaz derken bütün ihitimalleri yazarmısın sana zehmet

arkadaşlar sorunu çözen varsa lütfen yazsın

bir gün sorunu cözdükdiye cvp gelecekmi acaba merakla bekliyoruz

Busoruna cevap bulan var

- - - Eklendi - - -

BU KONUYU ÜST KONU YAPALIM MAXİCEP AİLESİ

Dj_ShArK_001

Dj_ShArK_001

Üye
    Konu Sahibi
Üst konu yapamazmısın belki biri görürü sprunu cevapbını verir

- - - Eklendi - - -

Büyük font ile forumda yazi yazmayiniz.soruna cavap göremedim.
Üst konu yaparsan cözeen birinin gözüne çarpar cvp yazar olmazmı

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

Üst Alt