Tamer Kıran´dan Drenthe ve Nene açıklaması!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Tamer Kıran´dan Drenthe ve Nene açıklaması!



Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran, tranfser döneminde yapılan eleştirilerin acımazsızca olduğunu fakat veremeyecekleri hiçbir hesabın bulunmadığını söyledi.

Divan Kurulu Toplantısı´nda kendisine yönelik yapılan eleştirilerin ardından kürsüye çıkan Tamer Kıran, veremeyecekleri bir hesaplarının bulunmadığını belirterek, şunları söyledi:

"Transfer döneminde yaşananlar için beni eleştiren ve beni dinlemeden giden Atıf Keçeci´ye teessüflerimi bildiriyorum. Fakat bizim veremeyeceğimiz hesap yoktur. Nereden geldiğimizi nereye gittiğimizi iyi biliyoruz. Karşınızda pek alışılmadık yönetici tipi olabiliriz. Biz bunu değiştirmek için geldik.

6 ayda futbol komitesi olarak ne yaptıklarımızı rapor olarak hazırladık. Biz bilgiyi kendimize saklamıyoruz ne yapıyorsak ne ediyorsak ortaya koyarız. Biz bu kadar çaba sarfederken yapıcı olmaktan uzak eleştiriler adil değildir. Bizi eleştirecek kişilerin bunu internet, gazete ortamında değil gelip yüzümeze yapsınlar. Eleştiriden de gocunmayız."

Transfer görüşmeleri zamanında hiçbir zaman tek başına hareket etmediklerini ve yanlarında profesyoneller olduğunu ifade eden Kıran, "Royston Drenthe transferi konusunda eleştirildik. Yanlış yapmaktan dönmüşüz suç mu? Drenthe´nin Everton´da son beş maçta kadro dışı kaldığını bilen var mı?" diyerek şunları söyledi:

"Real Madrid de adamı bedavaya bırakır mı? Yine Nene´nin tranfseri konusunda görüşmeleri yapan benim. Nene için Rus kulüpleri 5 milyon euro veriyor denince biz teşekkür ettik ve uçağı geri çağırdık. Halil Altıntop´un uçak biletleri deniyor biletler nerede. Egemen Korkmaz 2.5 milyon euro alıyordu. Biz bu oyuncunun yerine Uğur Boral ve Sivok´u aldık. Bir oyuncu fiyatına iki oyuncu aldık. Futbol sadece yaş mıdır. Bize tecrübesiz diyenler yaptıklarımızı görebilseler kimleri nerelerden getirdiğimizi bilseler. Beşiktaş tarihinde ilk defa genç oyuncu satışından para kazandığını bilip öyle değerlendirselerdi."

Kıran, Beşiktaş´ın salt yarınını düşünerek bugünü feda etmediklerini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Sabah
 
haltie

haltie

Üye
tamer kıran yönetimde beğendiğim en iyi yöneticilerden biri.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Kingmortall
  • Kilitli
Cevap
0
Görüntüleme
360
Kingmortall
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
398
Kingmortall


Üst Alt