kumarbazjoker
Üye
-
Konu Sahibi
-
Öncelikle cevabın için teşekkür ederim.Evet vurma mantığı çok yanlış.Ama ölüm kalım meselesinde arama yanıt vermiyor dedi kilitlenip telefon o anki psikolojimi daha önce yaşamadımKasası sağlam bi lumia al gitsin. Kutu kutu daş gibi olan nokialardan ama cihaz her saçmaladığın yere çarpacaksan ve o çarpmadan sağ çıkmasını bekliyorsan zor bulursun öyle bir telefon.
Sont Xperia Z3 Compact
-Güncellemesi bol
-Daş gibi
-Android
-Kasmaz
-Kamerası Sony kalitesi
-Garantisi belli
Sony zaten sürekli cihaz çıkartmayı seven bir firma Z4'ten hemen sonra 3-5 ay içinde Z5'in tanıtılması bekleniyor. O zamana Z3 Compact 1450 tl -1600 tl arasına düşecektir.Katılıyorum aslında bakarsan fikrim de hep bu yönde ama bütçeyi aşıyorbiraz bekleyip temiz ikinci el bulabilirim belki .Gönlümün cihazı z3 compact.Ahh para
Umarım.Bekleyeceğim o halde.Huawe'im kamerası çalışmıyor.Bu biraz can sıkıcı.İş gereği çok kullanıyordum.Bu arada n11'de 1.429,00 TLtl gösteriyor.Daha da düşer inşSony zaten sürekli cihaz çıkartmayı seven bir firma Z4'ten hemen sonra 3-5 ay içinde Z5'in tanıtılması bekleniyor. O zamana Z3 Compact 1450 tl -1600 tl arasına düşecektir.
Z3'ün fiyatından haberim vardı fakat Z3 Compact'inkinden haberim yoktu şimdi 1430 tl ise Ağustos'a baya iner zannımca.Umarım.Bekleyeceğim o halde.Huawe'im kamerası çalışmıyor.Bu biraz can sıkıcı.İş gereği çok kullanıyordum.Bu arada n11'de 1.429,00 TLtl gösteriyor.Daha da düşer inş
2 Bine kadar param var.Ancak telefona para vermeyi sevmiyorum.Çılgınlık gibi geliyor.İşimi görmesi temel amacım.Kaliteli fotoğraflar çeksin.Rahat kullanılabilsin ve sağlam olsun yeterli.Sony için veriririm verirsem kafasındayım.Biraz daha bütçesi düşük 1000 TLye kadar düşünüyorum o yüzden.Haliyle de wp android bir cihaz veya apple bile(iphone 4-3 bile derken ) iş görürbütçeni söylersen daha kesin cevaplar alabilirsin bu aralar benimde aklımda lumia var özelliklede 1520 ve çokta stabil diyorlar istiyorsan uygun bi wp düşünebilirsin veya lg g3 16 gb lik olan versiyonunu düşünebilirsin oda olmadı dersen z2 olabilir 1200-1400 lira arası internette sıfırları var.
Umarım, o zamana kadar sabredersem z3 compact alacağım.Z3'ün fiyatından haberim vardı fakat Z3 Compact'inkinden haberim yoktu şimdi 1430 tl ise Ağustos'a baya iner zannımca.
Z3'ün fiyatından haberim vardı fakat Z3 Compact'inkinden haberim yoktu şimdi 1430 tl ise Ağustos'a baya iner zannımca.
Evet ithalatçı garantiliydi gördüğümİthalatçı garantilidirler sanırım.
Yok o kadar bütçem var ama o kadar para vermem demek istedim yani çok düşük ihtimal2000 e kadar bütçen varsa adam akıllı bi garanti firmasından z3 almanı öneririm (kvk genpa) ama z3 hakkındada çok konu açıldı forumda kasa açıklığı ışık sızmaları falan yinede sen bilirsin 2 bini zorlayabilirsem iphone 6 öneririm1200-1600 arasıda lumianın yeni çıkan serileri var 930gibi 20 mp kamera 5'' ekran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?