Tam karar veriyorum sonra fikrimden cayıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

halil_gs_94

Üye
    Konu Sahibi
Tam karar veriyorum sonra fikrimden cayıyorum
Arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır telefon araştırıyorum. Önce wave s 8500 düşünüyordum. Kesin kararlıydım elimde nasıl duracağı konusunda telefonu denemek istedim ve hiçbir yerde yok. Genede Wave II (2) s 8530 var ve onu denedim. Biraz büyük geldi ama wave s 8500'ın biraz daha küçük olduğunu biliyorum. Neyse en son baktığım telefoncudaki adam sana bu teli önermem çünkü bada dedi. Galaxy Mini'yi gösterdi. Gösterene kadar böyle bir telefon bilmiyordum. Bana telpa'nın sitesini yazdı bakmam için. 800 mhz işlemci ve 5 mp kamera dedi. Eve gelipvaktığım zaman adamın dediği telefon Galaxy Ace olduğunu düşündüm. Androyitmiş işletim sistemi. Hangi telefonu alsam karar vermedim. Bada ve üretimden kalkmış olduğu için wave s 8500'dan vazgeçmek üzereyim. Siz bana ne önerirsiniz arkadaşlar?

baranselona

baranselona

Üye
evet galaxy ace ı öneririm güzel bi cihaz bencede:oke: hemde android 2.2li

zeusahmet

zeusahmet

Üye
badalı telefonların hiçbirini önermem wave 8500 kullanıyorum hiç memnun değilim

Starsley

Galaxy ace al android için demiyorum güzel telefondur wave zaten üretimi durduruldu bada olduğu için wave2 zaten kaybediyor en iyisi galaxy ace alman

ibo_Star

ibo_Star

Üye
Valla Androidli Telefonlar baya Çoğalmaya Başladı
350 TL den Başlayıp 1450 TL ye Kadar var.
Sana Facebook Videolarını izlemen için 2.2 Froya yazılımlı Adobe Flash Player Destekli Telefon Lazım
Marka Modeli Kararlaştırırsın

Starsley

Ama alıcaksan adobe flaş player 10.1 olan bi telefon al

zeusahmet

zeusahmet

Üye
android 2.2
adobe flaş player 10.1

film , müzik , internet , oyun , uygulama yönünden gelişmiş boyut olarak da wave 8500 civarı bir androidli telefon önerir misiniz acele tel almam lazım pişman olmak istemiyorum

Starsley

Aklını çelmek gibi olmasın S^3 telefonların hepsinde adobe flaş player 10.1 var uygulama vs. Rahatlıkla bulabilirsin hem siymbian hem java uygulamalarını yükleyebilirsin samsungta sadece galaxy tab te 10.1 var oda tablet pc zaten htc de varsa vardır

halil_gs_94

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bana flash player'lı ve android 2.2 li telefon söyler misiniz? Bu ace'de flash var mıdır?

Starsley

Ace de 10.1 yok

halil_gs_94

Üye
    Konu Sahibi
Acaba bu yeni Galaxy SL'de flash var mı?

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Adnroiddddddddd tavsiym ne olursa olsun android olsun başka bşe demiyom :yuru

Starsley

Samsungta şuan cep telefonu olarak hiç birinde adobe flaş player 10.1 yok android ve S^3 te var

halil_gs_94

Üye
    Konu Sahibi
Karar vermek üzereyim :) Ya samsung Galaxy S alacağım yada Galaxy s II

Starsley

Galaxy s de flaş yok :D diğerinde 10.1 yok :D

halil_gs_94

Üye
    Konu Sahibi
Yani yeni çıkacak olan SGS II'de flash desteği yok mu? Yani facebook'ta video izleyemicek miyim?

Starsley

Şu an hayır ama tabiki facebooktaki videoları izlersin sadece bütün flaş videolarını izleyemessin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt